• DOLAR 34,20 %0.05
  • EURO 37,96 %-0.37
  • ALTIN 2.912,99 %0.59
  • BİST100 9.538 %-1.32
  • BITCOIN 64.000 %0.79
  • ETHERIUM 2.635 %1.23
13°
4 ay önce Güncel

İsrail'in, Refah'ta sivil yerleşim noktalarındaki katliamlarının kınanması ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin acilen bir araya gelerek "saldırılara son verilmesi" için karar almaya davet edilmesine yönelik TBMM kararı Resmi Gazete'de paylaşıldı.

4 ay önce Güncel

Acil Durum Yönetmeliği Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Kahramanmaraş'a bağlı Pazarcık ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem oldu.

4 ay önce Güncel

Kırmızı et için yüzde 30 indirim uygulayan kasaplarda dana etin kilogramını 350 TL, dana kıymanın kilogramını ise 390 TL olarak satmaya başladı.

4 ay önce Güncel

Özel bankalar, Ekim ayında pos cihazı kullanan işletmelere uygulanan komisyon oranını %3.5'e yükseltti. Faiz artışlarının ardından bankalar yeniden komisyon oranlarını artırmaya hazırlanıyor. Geçen yıl seçimlerin ardından ekonomi politikalarında köklü değişiklikler yapılırken, Türkiye'de sıkı para politikalarının etkisi her geçen gün daha fazla hissediliyor.

4 ay önce Güncel

Kalamış’ta Ali Koç‘un seçim etkinliğine gelen kongre üyeleri ile Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına gelen taraftarlar arasında kavga çıktı. Kavga sonrası yangın çıktı.

4 ay önce Güncel

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde bulunan Vakıflar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde istihdam edilmek üzere 122 memur alımı yapacağını duyurdu. İşte alım ilanının detayları.

4 ay önce Güncel

Ev sahipleri, kira sözleşmelerine ekledikleri zam maddeleri nedeniyle beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirler. Hukuk teknikeri Yankı Büyüksezer, sosyal medya paylaşımlarında ev sahiplerini kira sözleşmeleri konusunda uyararak, yanlış yazılan maddeler nedeniyle kira kaybı yaşayabileceklerini belirtti.

4 ay önce Güncel

Diyarbakır'da bir kafe sahibi, yalnızca Kürtçe hizmet vereceğini açıkladığı iddiasıyla sosyal medyadan yapılan ihbarların ardından gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Personel Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi, TBMM Milli Savunma Komisyonu tarafından kabul edildi.

4 ay önce Güncel

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde meydana gelen olayda, bir öğretmeni darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan M.A. ve S.A. isimli şahıslar, 300'er bin TL kefaletle serbest bırakıldı.