• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 38,14 %-0.08
  • ALTIN 2.893,24 %-0.92
  • BİST100 9.671 %-1.09
  • BITCOIN 63.850 %-2.99
  • ETHERIUM 2.609 %-1.95
14°
3 ay önce Güncel

Almanya'da yaşayan Türk toplumu için uzun süredir beklenen önemli bir gelişme yaşanıyor. 27 Haziran'da yürürlüğe girecek olan yeni yasal düzenlemeyle, Almanya'daki Türkler Alman vatandaşlıklarını koruyarak Türk vatandaşlıklarını yeniden elde edebilecekler.

3 ay önce Güncel

Müge Anlı'daki cinsel taciz hadisesi kamuoyunun gündemine yerleşti. Üvey kızlarını bulmak için canlı yayına çıkan Selahattin Yalnız'ın kızlarını senelerdir tecavüz ettiği ortaya çıktı. Selahattin Yalnız canlı yayında gözaltına alınırken Müge Anlı, "Sen utanmadan bu kızları aramak için benim stüdyoma nasıl geldin? Terbiyesiz adam" sözleriyle çıkıştı.

3 ay önce Güncel

Seçimlerin ardından siyaset kulisleri bir süre sakinleşse de bugün, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün üç partiyi birleştirip başına geçeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

3 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşan genel seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan Özel, partisinin iktidar olamaması durumunda istifa edeceğini ve siyaseti bırakacağını açıkladı.

3 ay önce Güncel

Altın, dolar ve euro, güne yükselişle başladı. Gram altın, son 24 saat içerisinde yüzde 0,43 artışla 2.435 liradan işlem görüyor.

3 ay önce Güncel

Antalya Milletvekili Aykut Kaya, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Kaya'nın istifasıyla birlikte İYİ Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) sandalye sayısı 36'ya düştü.

3 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, TCMB'nin Finansal İstikrar Raporu-Mayıs 2024'ün ön sözünde önemli değerlendirmelerde bulundu. Karahan, makroihtiyati çerçevenin sadeleştirilmesi kapsamında menkul kıymet tesisi uygulamasının yürürlükten kaldırıldığını ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) kademeli çıkış politikalarının sürdüğünü belirtti.

3 ay önce Güncel

Edirne'nin Umurbey Mahallesi'nde muhtarlık seçimleri, temizlik görevlisinin hata yapması sonucu iptal edilerek, 2 Haziran Pazar günü tekrar edilecek.

3 ay önce Güncel

Özel okul alanında faaliyet gösteren beş sivil toplum kuruluşu, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için öğretmen sözleşmelerinin yenilenmesi sırasında maaşlara yüzde 100'ün üzerinde zam yapıldığını duyurdu.

3 ay önce Güncel

Kırşehir’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde köyünde muhtar adayı olan, seçimi kaybettikten sonra kendisine oy vermeyen baldız ve bacanağına yazdığı şiirle gündem olan Çoban Aydın Battal dolandırıldı.