• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 38,29 %0.30
  • ALTIN 2.899,46 %-0.71
  • BİST100 9.667 %-1.13
  • BITCOIN 64.205 %-1.98
  • ETHERIUM 2.619 %-1.11
15°
3 ay önce Güncel

Ankara'da 30 yaşındaki polis memuru Burak Karakuzu, trafik kazasında yaşamını yitirdi.

3 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yüksek kredi kartı limitlerinin, bireylerde gelirleriyle uyuşmayan harcamalara yol açabildiğine dikkat çekerek, gelire göre limit oluşturulması gerektiği konusunda uyarı yaptı. İşte haberin devamı..

3 ay önce Güncel

Sağlık Bakanlığı, tıbbi ürünlerin ve gıdaların tanıtımına yönelik yeni çalışmalar için kolları sıvadı. Bu kapsamda tıbbi ürün tanıtım bölümünde ünlü kişilerin bulunmasına yasak getirilecek. Sağlık personellerinin de bu konu hakkında izin almaları gerekecek.

3 ay önce Güncel

Yerel seçim sonuçlarına göre, 2 Haziran'da bazı yerlerde seçimler yeniden düzenlenecek. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), seçimlerin tekrarlanmasına karar aldığı 3 ilçe ve 4 beldede seçmen yarın oyunu atmak için sandığa gidecek.

3 ay önce Güncel

Milyonlarca emeklinin yeni maaşlarının belli olmasına çok az bir zaman kaldı. Pazartesi günü Mayıs ayı enflasyon verisi açıklanacak, sonrasında Temmuz ayında haziran enflasyon raporuyla zam oranları kesinleşecek. Öyleyse en düşük emekli maaşı için tahminler ne yönde? İşte emekli maaşlarına yönelik 3 farklı formül..

3 ay önce Güncel

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller (86) geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdi.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Strateji Geliştirme Başkanlığı, 30 Mayıs 2024 tarihli ve 103466112 sayılı yazılarıyla tasarruf tedbirlerini açıkladı.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı için sayılı günler kala, İstanbul'a kurbanlık hayvan girişlerine bugünden itibaren başladı. Kuzey Marmara Otoyolu Riva Canlı Hayvan Sevk Kontrol Noktası’nda denetim merkezi, Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından hayvan sevk kontrolleri sağlandı. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

AK Parti belediyelerinde tasarruf tedbirleri başladı. Amirler, mesai saatleri kapsamında araç havuzundaki ortak araçlardan yararlanacak. Araç bakımları, masrafların azaltılması için fen işleri müdürlüklerinde gerçekleşecek. İşte diğer tasarruf adımları..

3 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, 30 milyon 54 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına gönderileceğini paylaştı. İşte detaylar..