• DOLAR 34,15 %-0.07
  • EURO 38,26 %0.10
  • ALTIN 2.923,76 %0.12
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %0.38
  • ETHERIUM 2.667 %-0.22
21°
3 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta yatırımcısını zarara uğratan borsa ve altın oldu. Borsa 11 bin puandan gei çekilirken, gram altın 2500 rakamında 2400’lere düştü. Öyleyse piyasaların seyri ne olacak? Hangi yatırım aracı tercih edilmeli? Uzman isim, kritik değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin devamı...

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti'nin Kızılcahamam kampında yapmış olduğu sunumda bugün paylaşılacak olan enflasyon raporuna değindi ve "Enflasyon oranı, bu ay itibarıyla en yüksek noktayı görecek. Sonraki aylarda hızlı bir şekilde düşüş bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

3 ay önce Güncel

Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, yapmış olduğu açıklamalar ile gündemden düşmüyor. Görür'ün paylaşımı sonrası Tunceli Valiliği, olası depremlere yönelik hazırlıklara başladı. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Meteoroloji son yaptığı hava tahminlerine göre, Hava sıcaklığı 6 ila 10 derece birden çıkacak. Bu hafta Şanlıurfa, Mardin ve Adana'da sıcaklık 40 derecenin fazla olacağı değerlendirildi. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Batman'da serinlemek amacıyla çaya giren iki kız çocuğundan biri boğularak hayatını kaybetti. Doluca köyü yakınlarındaki Batman Çayı kenarında ailesiyle birlikte piknik yapan Seher Basütçu (10) ve akrabası Beyzanur Akman (14), serinlemek için suya girdikten kısa süre sonra çırpınmaya başladı. Olay yerine sevk edilen dalgıçlar, yaklaşık 1 saat süren arama çalışmasının ardından Seher Basütçu'nun cansız bedenine ulaştı.

3 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Korea Tobacco and Ginseng Corporation (KT&G) grubu sigaralarına zam yapıldığını açıkladı. Mayıs ayından itibaren başlayan ve Haziran ayında da devam eden peş peşe zamlarla birlikte, KT&G grubunun en ucuz sigarasının fiyatı 61 TL'ye yükseldi.

3 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, doğum oranlarının düşmesine ilişkin olarak dünyadaki örnekleri incelediklerini ve gerekli önlemleri almaya çalıştıklarını belirtti. Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Göktaş, TÜİK verilerine göre doğum oranlarının düştüğünü ve aile kurumunun güçlendirilmesine yönelik çalışmaların yapılacağını ifade etti.

3 ay önce Güncel

Türkiye genelinde 3 ilçe ve 4 beldede yapılan yenilenen belediye seçimlerinde, AK Parti iki beldede zafer kazandı. Tunceli'nin Akpazar beldesi ve Sivas'ın Güneykaya beldesinde tekrarlanan belediye seçimlerini AK Parti kazandı.

3 ay önce Güncel

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren önemli bir vergi düzenlemesi yolda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan taslağa göre, emlak vergileri ve tapu harçları artık gayrimenkullerin emlak vergisine esas değeri (belediye rayici) yerine bölgesel rayiç bedel üzerinden tahsil edilecek. Bu düzenlemeyle devlet, gayrimenkullerden ciddi gelir elde etmeyi hedefliyor. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

2023 Genel Seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "kamuya işe alımlarda görevin getirdiği zorunlu haller dışında mülakatları kaldıracağız" şeklinde bir vaat dile getirmişti. Ancak, bu konuda henüz somut bir adım atılmadı. AK Parti MYK Üyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. M. Umut Tuncer, mülakat uygulaması hakkında bir açıklama yaptı.