• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.580 %0.12
  • ETHERIUM 2.660 %-0.3
26°
3 ay önce Güncel

Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları tedirgin ederken, uzmanlar çarşamba ve cuma günlerinde açıklanacak verilerle altın fiyatlarında yaşanabilecek değişikliklere dikkat çekti. İşte Kapalıçarşı'daki güncel altın fiyatları ve uzmanların beklentileri.

3 ay önce Güncel

Maaşlarının neden düşük olduğunu merak eden emekliler için bu sorunun iki önemli cevabı var. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, düşük emekli maaşlarının nedenlerini açıkladı.

3 ay önce Güncel

Emirates Havayolları, yüksek maaş ve cazip imkanlarlaTürkiye'den kabin memuru alımı başlattı.

3 ay önce Güncel

Kırşehir'de, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde muhtarlık için aday olan Aydın Battal'ın dolandırıldığı iddia edilen olayla ilgili olarak şüpheliler yakalandı. Battal, seçimleri kaybettikten sonra sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla gündeme gelmişti.

3 ay önce Güncel

Mayıs ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünler hakkında bilgi verilmiş. Kakao (kakaolu ürünler hariç) yüzde 15,51'lik bir artışla en fazla fiyat artışı yaşanan ürün olurken, sebzede (patates ve bazı yumru bitkiler hariç) yüzde 12,14'lük bir düşüşle en fazla fiyat düşüşü görülen ürün oldu.

3 ay önce Güncel

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Fikirtepe kentsel dönüşüm konutlarının yakınındaki bir lisenin arka bahçesinde iki genç cinsel ilişkiye girerken görüntülendi. İnşaat işçileri tarafından kaydedilen videoda, çekim yapanların telefonla "zoom" yapmakta zorlanmaları ve aralarında geçen diyaloglar da şaşkına çevirdi.

3 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Tunç, adli para cezalarının artırıldığını duyurdu. 1 Haziran 2024 itibarıyla alt sınır 20 TL'den 100 TL'ye, üst sınır ise 100 TL'den 500 TL'ye çıkarıldı.

3 ay önce Güncel

Öğretmenler için il dışı atama sürecinde bazı değişiklikler yapıldı. İl dışı atama tercihleri için belirlenen kılavuzda önemli yenilikler mevcut. İşte bu yenilikler ve dikkat edilmesi gereken detaylar haberimizde...

3 ay önce Güncel

Kocaeli'de, bir ortaokulda yaşanan olayda, iki kız öğrenci arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olay, bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

3 ay önce Güncel

Kamuya 36 bin 778 personel alımı için 17 kamu kurumunda iş ilanları yayımlandı.