• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.500 %0
  • ETHERIUM 2.653 %-0.32
30°
3 ay önce Güncel

Yakın zamanda Meclis’e sunulması planlanan yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu, öğretmen atamalarında köklü değişiklikler getiriyor. En dikkat çeken maddelerden biri ise Milli Eğitim Akademilerinin kurulması ve mülakat sisteminin kaldırılması.

3 ay önce Güncel

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen trajik olayda, eşini ve evde bulunan bir şahsı kesici aletle öldüren Hasan Şimşek, ardından intihar etti.

3 ay önce Güncel

Yüksek enflasyon verileri sonrası çalışanların zam beklentisi artarken, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe'den konuya ilişkin açıklama geldi. Gültepe, ara zam yapılması halinde eski ekonomik sarmala dönüleceğini belirtti.

3 ay önce Güncel

Bir süredir lösemi tedavisi gören Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti.

3 ay önce Güncel

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), tasfiye halindeki 6 tasarruf finansman şirketine ait 20 adet lüks otomobili satışa çıkaracağını duyurdu. Bu otomobiller arasında Bentley, Porsche, Mercedes, Audi ve BMW gibi markalar bulunuyor. Satış ihalesi, TMSF'nin İstanbul'daki genel merkezinde 6 Haziran'da gerçekleştirilecek.

3 ay önce Güncel

Sivas'ta eğitim gördüğü anaokulunda fenalaşan 6 yaşındaki Asel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 ay önce Güncel

Apple'ın yeni modelleri iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max, bugüne kadarki en ince ekran çerçevelerine sahip telefonlar olarak dikkat çekebilir. ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın Eylül ayında tanıtacağı bu telefonlar, ultra ince çerçeveleriyle piyasada fark yaratacak.

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, NTV canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyon, cari açık, rezervler ve kira artış oranı gibi konularda bilgi veren Bakan Şimşek, enflasyonun kalıcı olarak düşeceğini belirtirken, kiralardaki %25 zam sınırıyla ilgili düzenleme çalışmalarının olmadığını söyledi.

3 ay önce Güncel

Haziran ayı itibarıyla bankalar, sıfır faizli kredi kampanyalarını yeniledi ve bu kampanyaların miktarları 30 bin TL'ye kadar çıktı.

3 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 1 Haziran 2024 tarihinde yürürlüğe giren yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi.