• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.500 %0
  • ETHERIUM 2.653 %-0.32
30°
3 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,19 yükseliş kaydederek, 10.576,56 puandan açılış yaptı.

3 ay önce Güncel

Tiryakileri üzecek haber geldi. Sigaraya, Temmuz ayında uygulanacak ÖTV zammı ile beraber en ucuz sigara fiyatı 66 liraya çıkacak. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Otomobil sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor. Araç bayilerinde kampanya furyası sürüyor. İkinci el fiyatlarda da geri çekilmeler başladı. Uzman isim o tarihlere dikkat çekere, alım fırsatını açıkladı. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Azerbaycan ile Türkiye arasındaki doğal gaz anlaşması, 2024 sonunda sona erecekken 2030 sonuna kadar uzatıldı. BOTAŞ ile Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) ve Azerbaycan Gaz Tedarik Şirketi arasında doğal gaz tedariki ve takasına ilişkin yeni anlaşmalar imzalandı.

3 ay önce Güncel

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde dehşet verici bir olay yaşandı. Eski Dülük Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerine çöp atmak isteyen vatandaşlar, çuval içerisinde bir kadın cesedi buldu.

3 ay önce Güncel

AK Parti'nin Kızılcahamam'da düzenlediği üç günlük istişare toplantısında, parti yönetimi sert eleştirilere maruz kaldı. Toplantılarda özellikle partinin kurucuları ve bazı eski milletvekilleri, seçim yenilgisinin rakamlarla geçiştirilmesine ve öz eleştiri yapılmamasına tepki gösterdi.

3 ay önce Güncel

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında alınan kararlara göre, emeklilere ek zam yapılmayacak, kök maaşlar düzeltilmeyecek ve asgari ücrete ara zam uygulanmayacak. Vergi kaybının önlenmesi için ciddi tedbirlerin alınması da gündemin önemli maddelerinden biri oldu.

3 ay önce Güncel

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiriyor. Altın fiyatlarında bayram sinyali verildi. İslam Memiş, "Fırsat kollayanlar bu hafta harekete geçmeli" diyerek, yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Amasya’nın Merzifon ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, deprem molozlarının geri kazanılması ya da çevreci yöntemlerle bertaraf edilmesi gerektiğini belirtti. Görür, birinci derece deprem kuşağı üzerinde bulunan bölgelerde molozların içinde asbest, demir, çimento, kağıt, kimyasal ve parlayıcı maddeler ile toksik maddelerin bulunduğuna dikkat çekti.

3 ay önce Güncel

Rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde 'Şayeste' karakteri ile büyük beğeni toplayan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Karanfil'den üzücü haber geldi. Bir süredir kanser tedavisi gören ve 25 Mayıs'ta entübe edilen oyuncu, 72 yaşında hayata gözlerini yumdu.