• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.900 %-0.15
  • ETHERIUM 2.664 %-0.86
18°
3 ay önce Güncel

Adana'nın Kozan ilçesinde, Kozan Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdürü Levent Tetik, evine doğru yürürken beklenmedik bir saldırıya uğradı. Karacaoğlan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Tetik'e tanımadığı bir kişi ani bir şekilde yaklaşarak "Hocam beni tanıdın mı?" diye sordu ve ardından saldırdı.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) taslağı Meclis gündemine gelmek üzere. Kanun kapsamında yer alan önemli maddeler arasında, Milli Eğitim Akademisi'nde görev alacaklara ödenecek maaşlar da netleşti.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu Taslağı, Meclis gündemine gelmek üzere. Taslakta yer alan önemli maddeler arasında öğretmenlerin meslekten çıkarılmasını öngören bir madde yerini aldı.

3 ay önce Güncel

Öğretmenlik Mesleği ve Millî Eğitim Akademisi Kanunu Taslağı'nda öğretmenlerin yer değişikliği ile ilgili detaylı bir düzenleme yapıldı.

3 ay önce Güncel

Bugün yayınlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağı, Milli Eğitim Bakanlığı'nda (MEB) okul müdürü ve müdür yardımcısı atamalarında önemli değişiklikler öngörüyor. İşte taslakta yer alan düzenlemeler ve yeni atama prosedürleri haberimizde...

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve merakla beklenen Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) taslağı, TBMM'ye sevk edilmek üzere yayınlandı.

3 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Karahan, asgari ücretin belirlenmesi konusundaki rol ve enflasyonla mücadele programına dair önemli açıklamalarda bulundu.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni müfredat onaylandı. Talim ve Terbiye Kurulu, yeni müfredata kademeli olarak 4 yılın sonunda tüm sınıflarda geçileceğini ve bu süreçte de güncellemelerin yapılacağını duyurdu. Özellikle tartışma konusu olan integralin müfredattan kaldırılmasına ilişkin açıklama geldi.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Kurban Bayramı'nı kapsayan idari izin ile ilgili yeni bir genelgeyi paylaştı.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Anayasa Mahkemesinin (AYM) Cumhurbaşkanının rektör atama ve Merkez Bankası başkanını atama/görevden alma yetkilerini iptal etmediğini belirtti. Uçum, Cumhurbaşkanının yetkilerinin 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nde aynen devam ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.