• DOLAR 34,32 %0.32
  • EURO 37,51 %-0.06
  • ALTIN 2.915,65 %0.91
  • BİST100 8.964 %0.00
  • BITCOIN 60.740 %-1.22
  • ETHERIUM 2.407 %-0.12
18°
4 ay önce Güncel

Ajet, yurt dışı uçuşlarında geçerli olacak indirim kampanyası duyurdu. Vergiler ve harçlar dahil olmak üzere yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte bilet kampanyasının detayları..

4 ay önce Güncel

Türkiye'nin Düsseldorf Başkonsolosu Ali İhsan İzbul, Almanya'da 27 Haziran'dan itibaren uygulamaya alınacak çifte vatandaşlık yasasıyla, önceden Alman vatandaşlığı almış olanların Türk vatandaşlığına geri dönüş işlemlerinin konsolosluklarda gerçekleştirileceğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Soysal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) merkez ve taşra bölgelerinde görevlendirilmek üzere 344 sözleşmeli personel alımı olacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Adana'nın Kozan ilçesinde, Kozan Mehmet Akif Ersoy Lisesi Müdürü Levent Tetik, evine doğru yürürken beklenmedik bir saldırıya uğradı. Karacaoğlan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Tetik'e tanımadığı bir kişi ani bir şekilde yaklaşarak "Hocam beni tanıdın mı?" diye sordu ve ardından saldırdı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) taslağı Meclis gündemine gelmek üzere. Kanun kapsamında yer alan önemli maddeler arasında, Milli Eğitim Akademisi'nde görev alacaklara ödenecek maaşlar da netleşti.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu Taslağı, Meclis gündemine gelmek üzere. Taslakta yer alan önemli maddeler arasında öğretmenlerin meslekten çıkarılmasını öngören bir madde yerini aldı.

4 ay önce Güncel

Öğretmenlik Mesleği ve Millî Eğitim Akademisi Kanunu Taslağı'nda öğretmenlerin yer değişikliği ile ilgili detaylı bir düzenleme yapıldı.

4 ay önce Güncel

Bugün yayınlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağı, Milli Eğitim Bakanlığı'nda (MEB) okul müdürü ve müdür yardımcısı atamalarında önemli değişiklikler öngörüyor. İşte taslakta yer alan düzenlemeler ve yeni atama prosedürleri haberimizde...

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve merakla beklenen Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) taslağı, TBMM'ye sevk edilmek üzere yayınlandı.

4 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Karahan, asgari ücretin belirlenmesi konusundaki rol ve enflasyonla mücadele programına dair önemli açıklamalarda bulundu.