• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %1.12
  • ETHERIUM 2.687 %2.52
18°
3 ay önce Güncel

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) yapılacağı okulların çevresinde gürültü yapılmaması konusunda toplumsal duyarlılık çağrısında bulundu.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski İYİ Parti lideri Meral Akşener'in görüşmesi sonrası parti üyelerinden sert tepkiler geldi. Partililer, “Partinin çöküşü hızlanacak” ifadelerini kullandı. İYİ Parti lideri Dervişoğlu, “Böyle bir şeye ihtimal vermem” şeklinde konuştu.

3 ay önce Güncel

Sıfır araçlarda peş peşe kampanyalar yapılsa da, araç satış rakamları kan kaybetti. Bayiler 7 Temmuz öncesi uygulamaya konulacak çalışmadan dolayı stoklarında kalan araçları eritmek için bir dizi kampanya furyası başlatmışlardı. Öyleyse sıfır otomobil almak için en uygun tarih ne zaman? Araç piyasasındaki fiyat seyri ne olacak? İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Yılın ilk 5 aylık trafik ve yolcu istatistiklerine göre, THY'nin yolcu sayısı 32,8 milyon ulaşırken geçtiğimiz yılın aynı zaman dilimine göre yolcu sayısı yüzde 5,7 oranında yükseliş kaydetti.

3 ay önce Güncel

İstanbul'da fahiş kira fiyatlarının yüzde 25 oranında düşmesine rağmen, kiraların düşmeye devam etmeyeceği belirtiliyor. Gayrimenkul uzmanlarına göre, İstanbul'da kira fiyatlarının dengelenmediği ve bölgeler arasında büyük farklar olduğu ifade ediliyor. Dünya Gazetesi'nden Hamide Hangül'ün haberine göre, konut fiyatlarının hızlı yükselişi barınma sorununu derinleştirirdi.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 7 Haziran 2024 Cuma gününe ait hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre, birçok bölgede sağanak yağış beklenirken, özellikle İç Ege'nin doğusu ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinin 3 ila 10 derece üzerinde seyredecek.

3 ay önce Güncel

Kıdem tazminatı hakkı olan veya emekli olabilme kriterlerini taşıyan çalışanları yakından ilgilendiriyor. Kıdem tazminatında tavan güncellemesi geliyor. Öyleyse yüksek tazminat almak mümkün mü? Hangi tarihlerde emeklilik başvurusu yapılmalıdır? İşte merak edilen detaylar...

3 ay önce Güncel

AK Parti'de değişim sürecinin zamana yayılması tartışmalara yol açtı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, değişimin başlayacağı kongre tarihi için ikna edilse de parti içinde farklı görüşler dile getiriliyor. Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, AK Parti'de yerel seçimlerden sonra parti yönetiminde değişim beklentisi oluşmuşken, kongrenin 2025 yılına bırakılması ihtimali tepkilere neden oldu.

3 ay önce Güncel

"İkinci reform dalgası" için harekete geçen AK Parti, yeni değişikliklere imza atacak. AK Parti temsilcileri yeni süreçte atılacak adımları paylaştı. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

İstanbul'un su kaynağı olan 10 barajda toplam su miktarı yüzde 75'i geçti. Kentte yaşanan yağışlı hava sistemi, barajlardaki su miktarını yükseltirken su seviyesinde ciddi oranda değişikliklere neden oldu. İşte İstanbul'daki baraj doluluk oranları..