• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.494 %3.19
  • ETHERIUM 2.445 %1.57
17°
4 ay önce Güncel

Kıdem tazminatı hakkı olan veya emekli olabilme kriterlerini taşıyan çalışanları yakından ilgilendiriyor. Kıdem tazminatında tavan güncellemesi geliyor. Öyleyse yüksek tazminat almak mümkün mü? Hangi tarihlerde emeklilik başvurusu yapılmalıdır? İşte merak edilen detaylar...

4 ay önce Güncel

AK Parti'de değişim sürecinin zamana yayılması tartışmalara yol açtı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, değişimin başlayacağı kongre tarihi için ikna edilse de parti içinde farklı görüşler dile getiriliyor. Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre, AK Parti'de yerel seçimlerden sonra parti yönetiminde değişim beklentisi oluşmuşken, kongrenin 2025 yılına bırakılması ihtimali tepkilere neden oldu.

4 ay önce Güncel

"İkinci reform dalgası" için harekete geçen AK Parti, yeni değişikliklere imza atacak. AK Parti temsilcileri yeni süreçte atılacak adımları paylaştı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

İstanbul'un su kaynağı olan 10 barajda toplam su miktarı yüzde 75'i geçti. Kentte yaşanan yağışlı hava sistemi, barajlardaki su miktarını yükseltirken su seviyesinde ciddi oranda değişikliklere neden oldu. İşte İstanbul'daki baraj doluluk oranları..

4 ay önce Güncel

Araç sahipleri, petrol fiyatlarındaki düşüşle beraber "Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı?" sorusunu merak ederken, sürpriz indirim tabelaya yansıdı. İşte yeni benzin ve motorin fiyatları…

4 ay önce Güncel

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, 50 idare memuru alacak. Adayların, 24-28 Haziran tarihlerinde başvuruda bulunması isteniyor. İşte ilan detayları..

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer aldı. Söz konusu karar doğrultusunda, Devlet Denetleme Kurulu (DDK) Başkanı Yunus Arıncı'nın görevine son verildi. Boş kalan yerine ise Salih Tanrıkulu getirildi.

4 ay önce Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Güzelyurt kentinde hava sıcaklığı 45,5 dereceye ulaşarak 1975'ten bu yana haziran ayında kaydedilen en yüksek sıcaklık rekorunu kırdı.

4 ay önce Güncel

Ankara il merkezinde 2 saatlik periyotta gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Vatandaşlardan olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.

4 ay önce Güncel

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin F-16 satış kabul mektubunu imzaladığını duyurdu. Bu anlaşma ile birlikte Türkiye, ABD'den 40 adet F-16 Blok 70 savaş uçağı ve 79 adet F-16 modernizasyon kiti satın alacak.