• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %1.94
  • ETHERIUM 2.695 %2.46
20°
3 ay önce Güncel

Merkez Bankası, haftanın son işlem gününde dikkat çeken bir faiz kararı aldı. Yabancı para serbest hesaplara ödenecek faiz oranı 25 baz puan indirildi.

3 ay önce Güncel

Büyükçekmece sahilinde sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde bir kadına ait ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, cesedin ayağına zincirle ağırlık bağlanarak dibe batırıldığını ve fark edilmemesi için halıyla sarıldığını tespit etti. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

3 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin Kurban Bayramı nedeniyle öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.

3 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla Aile Destek Programı ödemelerini öne çekti. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, program hakkında detaylı bilgiler verdi.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu Bölgesi ve Marmara'nın güneyi için önemli bir gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Bugün öğleden sonra birçok ilde şiddetli yağışlar bekleniyor.

3 ay önce Güncel

İstanbul’da aracına düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz’ın katili polis tarafından yakalandı. Şüpheli Adem G., bir lokantada yemek yerken gözaltına alındı. Olayın kan davası sebebiyle gerçekleştiği ortaya çıktı.

3 ay önce Güncel

İnsanlığın ortak derdi haline gelen Gazze’deki vahşetin durdurulması için Yıldırım Demirci bir çözüm önerisi sundu.

3 ay önce Güncel

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatında tavan değişiklikleri gündemde. Çalışanların işten ayrıldıklarında veya emeklilik şartlarını tamamladıklarında aldıkları kıdem tazminatı, belirli şartların karşılanması durumunda alınabiliyor. Peki, yüksek miktarda tazminat alabilmek için iş akdi ne zaman sonlandırılmalı? İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kısa süre içinde devreye alınacak zorunlu afet sigortası (ZAS) ile sel, heyelan, fırtına, dolu, çığ ve orman yangınının da sigorta teminatına dahil edileceğini açıkladı. Bakan Şimşek, "Deprem teminatı için binalar, diğer afetler için ise binalar ve taşınır mallar teminat altına alınıyor," dedi.

3 ay önce Güncel

Japon deprem uzmanı ve yüksek inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, Marmara Bölgesi'nde fay hatlarından birinin kırılması durumunda 6.8 büyüklüğünde, birkaçının aynı anda kırılması durumunda ise 7 büyüklüğünde bir depremin meydana gelebileceği konusunda uyarıda bulundu. Moriwaki, Türkiye'deki riskli bölgeler hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.