• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %1.94
  • ETHERIUM 2.695 %2.46
20°
3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 8 Haziran 2024 tarihli hava durumu tahminlerini açıkladı. Kavurucu sıcakların ardından gelen sağanak yağışlarla bir nebze olsun rahatlayacak vatandaşlar, sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması konusunda uyarıldı. Hafta boyunca etkili olan sıcak hava dalgası, hafta sonu birçok kentte yerini sağanak yağışlara bırakacak. MGM, 18 kent için sarı kodlu uyarı verirken, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğini belirtti.

3 ay önce Güncel

Futbol dünyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. A Milli Takım, EURO 2024'ün 26 kişilik dev kadrosunda yıldız isimler yer aldı. İşte o liste..

3 ay önce Güncel

Kamu işçilerinin beklediği haber geldi. Bu yılın ikramiye ödemeleri için 14 Haziran ve 13 Aralık tarihlerinde iki taksit şeklinde ödeme gerçekleştirilecek.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı dolayısıyla Karayolları Genel Müdürlüğü'ne(KGM) bağlı olan otoyol ve köprülerden ücret yansıtılmayacak. Söz konusu karara, yap-işlet-devret projelerini dahil olmuyor.

3 ay önce Güncel

Temmuz ayı yaklaştıkça, emekli ve memurlar için yapılacak zam oranları netleşmeye başladı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Mayıs ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından, SSK, Bağ-Kur, memur ve memur emeklilerinin zam oranları üzerinde çalışmalar yoğunlaştı.

3 ay önce Güncel

PTT, kargo ücretlerine bir kez daha zam yaparak şubat ayında yapılan yüzde 55'lik zamdan sonra yeni bir artış gerçekleştirdi. Bu son zamda yüzde 40'a varan bir oran belirlendi.

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Temmuz ayında Kur Korumalı Mevduat (KKM) için şirketlere sağlanan vergi avantajının yenilenmeyeceğini açıkladı. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Fenerbahçe’nin Başkan adayı Aziz Yıldırım, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Dün Ali Koç’un boş koltuklara konuştuğu fotoğrafların ardından, Aziz Yıldırım’ın toplantısı büyük merak uyandırdı ve salon tamamen doldu.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağı, öğretmenlerin ders saati ücretlerinde önemli artışlar öngörüyor. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Okan Buruk ile imzalanan 2 yıllık yeni sözleşmenin ayrıntılarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı. Sarı-kırmızılı kulübün yaptığı açıklamada, Okan Buruk’a 2024-2025 sezonu için net 110.250.000 TL sezonluk ücret ödeneceği belirtildi. 2025-2026 sezonu için ise ödenecek ücretlerin Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından belirlenecek ÜFE-TÜFE ortalaması oranında artış yapılarak belirleneceği ifade edildi.