• DOLAR 34,18 %0.09
  • EURO 38,21 %-0.17
  • ALTIN 2.914,39 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %1.95
  • ETHERIUM 2.684 %1.99
21°
3 ay önce Güncel

Gezi Parkı olaylarına ilişkin davada hüküm giyen Osman Kavala, yeniden yargılanma talebinin reddedilmesinin ardından Adalet Bakanlığına başvurdu.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ataşehir Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi'nde düzenlenen "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" tanıtım toplantısında konuştu.

3 ay önce Güncel

Karaman'ın Başyayla ilçesinde bir ortaokulda yaşanan olayda, 6. sınıf öğrencisi Y.K.A.'nın (12) üzerine öğretmen Ş.A. tarafından sıcak su serpildiği iddia edildi. İddiaya göre, öğrencinin vücudunda hafif yanıklar oluştu ve tedavi altına alındı.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ataşehir'deki Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Öğretmenlik Mesleği ve Milli Eğitim Akademisi kurulmasıyla ilgili kanun hazırlıklarının tamamlandığını ve yakında Meclis’te görüşmelerin başlayacağını belirtti.

3 ay önce Güncel

Kiralık ev arayan vatandaşlar, dolandırıcıların hedefi haline geldi! İlan sitelerinde gerçek emlakçıların hesaplarını ele geçiren dolandırıcılar, 1+1, eşyalı ve ucuz ev ilanları yayınlayarak vatandaşlardan kapora alıyor.

3 ay önce Güncel

Haziran ayında Kurban Bayramı tarihlerinin maaş ödeme günlerine denk gelmesi nedeniyle memur ve emekliler, maaşlarının erken yatırılıp yatırılmayacağı sorusunun yanıtını merak ediyor. Memurlar her ayın 15'inde maaş alırken, emekliler maaşlarını ayın 17'si ile 28'i arasında alıyor. Peki, memur ve emekli maaşları bu ay erken ödenecek mi?

3 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 yıl sonra ilk kez CHP Genel Merkezi'ne yapacağı ziyaret öncesinde gündeme getireceği konuları belirledi.

3 ay önce Güncel

Honda, City modeli için geçtiğimiz ay başlattığı özel kampanyayı haziran ayında da sürdürüyor. Honda, yüksek donanım özellikleri ve konforlu sürüş performansı ile öne çıkan bu model için cazip fırsatlar sunacak.

3 ay önce Güncel

Pazar günü 1 milyondan fazla öğrencinin katıldığı LGS'de, fen bilimleri testinde yer alan bir fizik sorusu eğitimciler arasında büyük bir tartışma yarattı. 13. soru olan "makara sistemi" sorusunda A ve C şıklarının doğru olarak gösterilmesi birçok eğitimci tarafından eleştirildi ve sorunun iptali istendi.

3 ay önce Güncel

İstanbul Fatih'te, öğretmen Abdulbaki Durmaz'ı otomobiliyle ilerlerken silahla vurarak öldüren zanlı A.G., bir lokantada yemek yerken yakalandı. A.G.'nin polislere, cinayeti kan davası nedeniyle işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.