• DOLAR 34,18 %0.12
  • EURO 38,16 %-0.24
  • ALTIN 2.912,90 %-0.70
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 66.212 %1.37
  • ETHERIUM 2.719 %2.15
25°
3 ay önce Güncel

Türkiye İş Bankası, yarın olan 9 Haziran 2024 için FAST işlemlerinin yapılamayacağını duyurdu. İşCep üzerinden kullanıcılara yapılan kesinti bildiriminde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın FAST işlemi için sunduğu hizmetle ilgili olarak İş Bankası tarafından açıklama yapıldı.

3 ay önce Güncel

Bugün milyonlarca üniversite adayı için heyecan dolu bir gün yaşandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), saat 10.15'te başladı ve 13.00'te sona erdi.

3 ay önce Güncel

Yeni müfredat, 1, 5 ve 9'uncu sınıfları kademeli olarak kapsayacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2024-2025 eğitim-öğretim yılından itibaren bu sınıflarda uygulanacak olan beceri temelli müfredatın, öğrencilere dünya standartlarında bir eğitim sunmayı hedeflediğini belirtti. Bu yeni müfredatla öğrencilerin sadece bilgi değil, aynı zamanda beceri edinmeleri ve bu becerileri sosyal hayatta kullanabilmeleri amaçlanıyor.

3 ay önce Güncel

Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) sırasında, TOBB Teknik Anadolu Lisesi'nde bilinmeyen bir nedenle elektrik kesintisi yaşandı. Bu durum, velilerin tepkisine neden oldu.

3 ay önce Güncel

Fenerbahçe'nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın ilk gününde, başkan adayı Aziz Yıldırım, demokratik bir ortam olmadığı gerekçesiyle kongreden ayrıldı. Yıldırım, ertesi gün oy vermek için geri geleceğini belirterek, Ülker Arena'dan ayrıldı.

3 ay önce Güncel

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), zorunlu trafik sigortasında Temmuz ayında uygulanacak azami prim artışını belirledi. SEDDK'nın yayımladığı genelgeye göre, bu artış oranı %3,5 olarak tespit edildi.

3 ay önce Güncel

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Adaylar, 8 Haziran 2024 Cumartesi günü Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) katılacak. Sınavın kaçta başlayacağı, süresi ve soru-cevapların ne zaman açıklanacağı gibi konular yoğun şekilde araştırılıyor. İşte 2024 YKS ile ilgili tüm detaylar...

3 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasındaki görüşmenin etik olmadığını belirtti. Kılıçdaroğlu, "Eğer, Erdoğan'ın talebi üzerine Sayın Akşener bu görüşmeyi yaptıysa, bu Erdoğan'ın gücüne teslim olmak demektir" dedi. Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesinin yankıları devam ederken, Kılıçdaroğlu'nun bu konudaki değerlendirmesi dikkat çekti.

3 ay önce Güncel

Çerkezköy - Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yıkım ihalesi sırasında büyük bir kamu zararı yaşandı. Milyonlarca lira değerindeki makinelerin, ihaleyi kazanan firma tarafından taşınırken düşüp kırıldığı ortaya çıktı. Okul idaresi durumla ilgili tutanak tutarken, bu büyük zararın nasıl telafi edileceği merak konusu oldu.

3 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle birlikte, Çin'den ithal edilen tüm yakıt tiplerindeki binek araçlara ilave vergi getirildi. Türkiye, Çin'den ithal edilen binek araçlara yönelik vergi politikasında önemli bir değişikliğe giderek, elektrikli otomobiller için uygulanmakta olan yüzde 40'lık vergi oranını tüm yakıt tiplerindeki araçlar için de genişletti.