• DOLAR 34,16 %0.07
  • EURO 38,23 %-0.07
  • ALTIN 2.921,39 %-0.41
  • BİST100 9.744 %-0.86
  • BITCOIN 66.250 %2.87
  • ETHERIUM 2.690 %2.34
28°
3 ay önce Güncel

Birikimini yatırım araçlarında değerlendirmek isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Son dönemlerin en çok kazanç sağlayan yatırım aracı yine borsa oldu. Uzman isim, borsa verilerine yönelik yeni bir zirveyi işaret etti. İşte yatırımcının merakla beklediği o seviyeler..

3 ay önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) görev alacak gözetmenlerin ve diğer sınav görevlilerinin ücretleri açıklandı. Ücretler, yüzde 15'lik vergi dilimine göre hesaplanacak ve vergi dilimine bağlı olarak farklılık gösterebilecek.

3 ay önce Güncel

Avanos- Nevşehir kara yolunda kaza meydana geldi. Kaza sonrası paylaşılan bilgilere göre, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencinin de araçta olduğu 4 kişi yaralandı.

3 ay önce Güncel

Hakkari'de tarlasına giden Mehmet Akdoğan (45), iki ayının saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

3 ay önce Güncel

Sağlık Bakanlığı'nın adım attığı Onaylı Randevu Sistemi ile hastaların randevuya gelme oranı yüzde 92'ye ulaştı. Onay vermeyenlerin randevularının sistem aracılığıyla iptal edilmesi ile birlikte günlük ortalama 50 bin yeni randevu talep etmek için alan oluştu.

3 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün gerçekleştirilecek. Saat 10.15'te başlayacak olan sınava 3 milyon 120 bin 878 aday katılacak.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 8 Haziran hava durumu tahminlerini açıkladı ve 18 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. İşte yurt genelinde hava durumu ve alınması gereken önlemler.

3 ay önce Güncel

PTT bünyesinde yapılması beklenen 55 bin memur alımıyla ilgili bekleyen adaylar için olumsuz gelişmeler yaşandı. Ulaştırma Bakanı'nın yaptığı son açıklama ve kamuda yayınlanan tasarruf genelgesi, personel alımının yakın zamanda gerçekleşmeyeceğini ortaya koydu.

3 ay önce Güncel

Mevduat hesabında parası olanları yakından ilgilendiriyor. Son zamanlarda faizler, ivmesini aşağı bir yöne kaydırdı. Mevduat faizlerindeki bu çalkantıdan dolayı uzman isim kritik değerlendirmeler bulundu. İşte merak edilen detaylar...

3 ay önce Güncel

Türkiye, Çin'den ithal edilen tüm yakıt türlerindeki binek araçlara yönelik yeni bir vergi düzenlemesi getirdi. Resmi Gazete'de yayımlanan bu kararla birlikte, elektrikli otomobiller için uygulanan yüzde 40'lık vergi oranı, benzinli ve dizel araçlar dahil olmak üzere tüm yakıt türlerindeki araçlar için geçerli olacak.