• DOLAR 34,16 %0.07
  • EURO 38,23 %-0.07
  • ALTIN 2.921,39 %-0.41
  • BİST100 9.744 %-0.86
  • BITCOIN 66.250 %2.87
  • ETHERIUM 2.690 %2.34
28°
3 ay önce Güncel

Tunceli'nin Hozat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Kaflı (45) ve beraberindeki üç kişi yaralandı. Kaza, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan (YKS) dönüş yolunda gerçekleşti.

3 ay önce Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde seçimli olağan genel kurulun ardından yaşanan gerginlikler ve tartışmalar sonrasında, başkan adayı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'un canlı yayına çıkma teklifini kabul ettiğini duyurdu. Yıldırım, genel kurulda yaşanan olayların ardından stadyumu terk etmiş ve oy kullanmaya pazar günü gideceğini belirtmişti.

3 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, sahipsiz köpeklerde kuduz tespit edilmesi üzerine iki mahallede karantina uygulaması başlatıldı.

3 ay önce Güncel

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı ve çevresine düzenlediği saldırılar, en az 210 kişinin ölümüne neden oldu. Görgü tanıklarına göre, İsrail'in saldırılarında onlarca Filistinli hayatını kaybederken, birçok kişi de yaralandı. İsrail ordusu, topçu birlikleri ve savaş uçaklarıyla birlikte insansız hava araçları, helikopterler ve tankları kullanarak yoğun bombardıman gerçekleştirdi.

3 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Mayıs ayı enflasyon verilerine göre, yılın ilk beş ayında enflasyon oranı yüzde 75,45 olarak belirlendi. Bu verilerin ışığında Haziran ayı için işyerlerinde kira artış oranı yüzde 62,51 olarak tespit edildi. Temmuz ayından itibaren konutlarda uygulanan yüzde 25'lik kira artış sınırının kalkması bekleniyor, bu da kiracılar için zorlu bir sürecin habercisi.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) puanlarını hesaplayabilmek için YKS Puan Hesaplama Motoru'nu erişime açtı.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Beştepe'de gerçekleştirdiği görüşme, siyasetin gündeminde yankı uyandırdı. İYİ Parti'de rahatsızlığa yol açan bu görüşmeyle ilgili Akşener'in özel kalem müdürü Esma Bekar'dan açıklamalar geldi. Bekar, "Görüşme daveti Sayın Cumhurbaşkanı'ndan geldi. Ne bir görev teklifi ne de bir talep gündeme geldi." dedi.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonda en zor dönemin geride kaldığını belirterek, "Şimdi programın sonuçlarını daha net göreceğimiz yeni bir döneme, dezenflasyon sürecine giriyoruz" dedi.

3 ay önce Güncel

YKS (TYT ve AYT) sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2024 sonuç tarihi açıklanma tarihleri.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı'na yaklaşırken, emeklilerin merakla beklediği ikramiye ödemeleri hakkında detaylar belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli ve hak sahiplerine toplamda 42 milyar TL ödeme yapılacağını duyurdu. İşte SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için ikramiye ödeme tarihleri.