• DOLAR 34,18 %0.13
  • EURO 38,16 %-0.25
  • ALTIN 2.929,71 %-0.13
  • BİST100 9.829 %0.00
  • BITCOIN 65.390 %2.81
  • ETHERIUM 2.653 %1.26
21°
3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'ın Kozluk ilçesinde 2017 yılında terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı andı.

3 ay önce Güncel

Alan Yeterlilik Testi (AYT) öncesinde, bazı kişilerin Telegram üzerinden sınav sorularını sızdırdığını iddia ederek, bu soruları yüksek fiyatlarla satışa çıkardığına dair haberler yayılmıştı. Ancak sınavın ardından yapılan incelemeler, bu iddiaların asılsız olduğunu ortaya koydu.

3 ay önce Güncel

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, eski Genel Başkan Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi hakkında olumsuz yorumlarda bulundu. Habertürk TV'ye açıklamalarda bulunan Dervişoğlu, görüşmeden önce bilgilendirilmediğini ve bu durumun parti içindeki hiyerarşi ve iletişim açısından doğru olmadığını belirtti.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Batman'ın Kozluk ilçesinde 7 yıl önce terör saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın Çorum'un Osmancık ilçesindeki kabrinde düzenlenen anma törenine katıldı.

3 ay önce Güncel

AYT'ye 10 saat kala Türkçe ve matematik ağırlıklı 24 soru, yurt dışı kaynaklı olduğu değerlendirilen bir hesap tarafından Telegram'da paylaşıldı. Soruları binlerce aday gördü. Bu sorular sınavda çıktı mı? Bu durum 13:15'te sınav bitince netleşecek. İçişleri Bakanlığı ise iddiayı yakın takibe aldı.

3 ay önce Güncel

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, öğretmenlerin sınav görevleriyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Geylan, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ÖSYM’nin sınavlarda görevli öğretmenlere ödediği ücretleri eleştirdi. İşte detaylar…

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu harcamalarında verimlilik, kalite, hız ve tasarruf sağlamak amacıyla Yapay Zeka Destekli Muhasebe ve İleri Analitik Projesi'ni hayata geçireceklerini duyurdu.

3 ay önce Güncel

“Emin olun Türkiye’de biraz okkalı bir savcı, biraz bağımsız bir yargı olsa 6222 sayılı yasadan yargılanırsınız”

3 ay önce Güncel

Bu hafta TBMM Genel Kurulu ve komisyonlarında önemli gündem maddeleri ele alınacak. Genel Kurul, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline ilişkin kanun teklifinin görüşmelerine devam edecek. Ayrıca, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilgili komisyonlara bilgi verecek.

3 ay önce Güncel

Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit düşen Şenay Aybüke Yalçın anılıyor.