• DOLAR 34,18 %0.13
  • EURO 38,16 %-0.25
  • ALTIN 2.929,71 %-0.13
  • BİST100 9.829 %0.00
  • BITCOIN 65.390 %2.81
  • ETHERIUM 2.653 %1.26
21°
3 ay önce Güncel

Memur maaşları her yıl Ocak ve Temmuz aylarında zamlı olarak yatmaktadır. Haziran ayında yatacak olan son maaşın ardından, Temmuz ayında tüm memurlar belirlenen oranda zam alarak yeni maaşlarını alacaklar. Peki, memurlara yüzde kaç zam yapılacak? İşte mesleklere göre zamlı memur maaşları ve memurlara yapılacak olan zam oranı...

3 ay önce Güncel

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, sürekli işçi statüsünde 11 işçi alacağını duyurdu. İşte başvuru tarihleri ve ilan detayları..

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diğer bölgelerin ise açık olması bekleniyor. İşte bölge bölge hava durumu tahminleri...

3 ay önce Güncel

Dar gelirliler için doğalgaz faturası desteği geliyor. Torba yasa kapsamında, dar gelirli hanelerin doğalgaz faturasının bir kısmı devlet tarafından karşılanacak.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşmeye dair kulislerde dikkat çekici bilgiler gelmeye devam ediyor. Görüşmenin yankıları sürerken, bazı İYİ Partili milletvekillerinin AK Parti'ye geçeceği iddiaları gündeme oturdu.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı için çok az bir zaman kaldı. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, kurban ibadeti yönelik herkesin merak ettiği soruları tek tek cevaplandırdı. Vatandaşlar tarafından gelen sorulara dini gerekçeleri ile brilikte yanıtlayan Başkanlık, kredi kartıyla kurban satın almanın uygun olup olmadığını sorusuna yönelik tartışmalarında sonlandırdı .

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın CHP lideri Özgür Özel'e iadeiziyarette bulunacak. Görüşmenin saat 16.00'da başlayacağı belirtilirken, önemli konularda gündemde yerini alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son 2006 yılında CHP Genel Merkezi'ni ziyarette bulunmuştu. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı açıklamalarında, proje okullarına yönetici atamaları yapıldığını duyurdu.

3 ay önce Güncel

Ocak ayından bu yana en çok kazandıran yatırım araçları olan altın ve borsada ivme tersine döndü. Geçen haftanın son işlem günü altının gramı yüzde 3 oranında aşağı seyri ile önemli değer kaybetti. Borsa tarafında da sert rüzgarlar esmeye devam ediyor. Peki iki yatırım aracındaki bu sert düşüşlerinin ana sebebi nedir? İşte merak edilen detaylar ve yeni seviyeler..

3 ay önce Güncel

Meteoroloji'nin son hava tahmin raporuna göre; Artvin, Trabzon, Erzurum, Van, Kars, Diyarbakır ve Siirt'te sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı değerlendiriliyor. Sıcaklık seviyelerinin ise yurdun büyük bir bölümünde 2 ila 4 derece yükselerek mevsim normallerine göre fazla olacağı öngörülüyor.