• DOLAR 34,18 %0.11
  • EURO 38,19 %-0.18
  • ALTIN 2.934,15 %0.03
  • BİST100 9.829 %0.00
  • BITCOIN 65.350 %2.99
  • ETHERIUM 2.637 %1.81
16°
3 ay önce Güncel

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, seçimlerin ardından ilk kez açıklamada bulundu. Aziz Yıldırım yorumunda; "Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Ali Koç ve yanındaki arkadaşları inşallah Fenerbahçe'yi şampiyon yapar" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı için sayılı günler kaldı. Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri bugün hesaplara gönderiliyor. İkramiye ödemeler 14 Haziran tarihine kadar devam edecek. İşte merak edilen detaylar...

3 ay önce Güncel

Ankara Valiliği, hastalıklı köpekler hakkında duyuru yayımladı. Valilik tarafından paylaşılan yazıda, "İlimize getirilen hastalıklı köpekler konusuyla ilgili emniyet güçlerimizin yaptığı çalışmalar sonucu bulundukları yer tespit edilen hayvanlar, veteriner hekimlerimizin gözetiminde karantinaya alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

3 ay önce Güncel

Bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine gelmesi beklenen iki önemli kanun teklifi, eğitim ve yargı alanlarında köklü değişiklikler getirmeyi amaçlıyor. AK Parti milletvekilleri tarafından hazırlanan "Öğretmenlik Mesleği ve Milli Eğitim Akademisi Kanunu Teklifi" ile kamuoyunda "9. Yargı Paketi" olarak bilinen yargı düzenlemeleri teklifinin Meclis Başkanlığına sunulması planlanıyor.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Tütünsüz Günü vesilesiyle düzenlenen bir etkinlikte gençlerle buluştu ve tütün ürünlerinin zararlarına dikkat çekti. Konuşmasında tütün ve sigara kullanımının insan sağlığına ve çevreye verdiği zararlara değinen Erdoğan, ülkemizde her yıl 85 bin kişinin tütün ürünleri nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtti.

3 ay önce Güncel

AYT sınavının ardından öğrenciler, soruların doğru cevaplarını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Bu yıl dikkat çeken sorulardan biri de "Nağme-i Seher, Felekname, Şikayetname eserlerini kim yazdı?" sorusu oldu. İşte bu eserlerin yazarları:

3 ay önce Güncel

Hakkari'de meydana gelen üzücü kazada, polis memuru Cihat Yıldız'ın kullandığı otomobil Zap Suyu'na devrildi. Kazada, polis memuru Yıldız yaralanırken, öğretmen eşi Ayşe Koç Yıldız hayatını kaybetti.

3 ay önce Güncel

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2 milyon 19 bin 709 adayın başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) gerçekleştirildi. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, YKS sorularının sızdırıldığı iddiasına ilişkin "Sınav sürecinde yapılan dezenformasyon amaçlı sosyal medya paylaşımları ve bazı basın yayın organlarını da çıkan haberler ile ilgili ilgili hukuki süreç başlatılmıştır." dedi.

3 ay önce Güncel

Çorum'da okul müdürü Ömer Atılgan'a zincirle saldıran saldırganlardan biri M.S.D.S. polisin düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalandı. Şüphelilerin baba ve oğul olduğu öğrenilirken S.D.H.S.'nin ise yakalanması için çalışma sürüyor.

3 ay önce Güncel

Bilfen Liseleri Bölüm Başkanlarının sınava giren öğrencilerden aldıkları bilgiler ve karşılıklı yaptıkları değerlendirmeler neticesinde hazırlanan AYT sorularını yorumladılar.