• DOLAR 34,11 %0.05
  • EURO 37,98 %0.19
  • ALTIN 2.817,78 %0.06
  • BİST100 9.750 %-0.08
  • BITCOIN 60.150 %2.77
  • ETHERIUM 2.336 %1.26
19°
3 ay önce Güncel

Altın piyasası bugün saat 21.00’de ilan edilecek olan ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararına odaklandı. Fed kararı öncesi altın fiyatlarındaki son veriler paylaşıldı. Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte faiz kararı öncesi güncel altın fiyatları..

3 ay önce Güncel

Türkiye ve Avrupa piyasasına adım atan Çin üretimli otomobillere ek vergi kararı alındı. Bu kapsamda araçlara ek yüzde 40 gümrük vergisi ilave edilecek. Uzman isim uygulamaya alınacak ek vergi sonrası Çinli otomobiller için beklenen zam oranlarını paylaştı. İşte merak edilen detaylar...

3 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki yaşanan gelişmeler, benzin ve motorin fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor. Akaryakıt fiyatlarına bayram tarifesi geliyor. Motorine gece yarısından itibaren zam bekleniyor. İşte, güncel akaryakıt fiyatları..

3 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın, sıkı para politikasına yönelik yapmış olduğu çalışmalar sonuç verdi. En başta faiz oranlarındaki değişiklik ve kredi kartına uygulanan kısıtlamalar sonrası kredi kartı harcamaları düşüşe geçmeye başladı. Öyleyse, kredi kartı faizlerinde son durum nedir? Faizler artmaya devam edecek mi? İşte merak edilen detaylar..

3 ay önce Güncel

Aksaray'da, otomobille hafif ticari aracın kafa kafaya geldiği kazada, AK Parti Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı Okan Yalçın (29) hayatını kaybetti, 3 kişinin de ağır yaralandığı belirtildi.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), paylaşmış olduğu son verilerinde yüksek sıcaklık uyarısında bulundu. Bugün en düşük sıcaklığın 20 derece, en yüksek sıcaklığın ise 45 derece olacağı değerlendiriliyor. İşte illere göre hava durumu..

3 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı'dan sonra muayenelerde geçerli olduğu gibi tetkiklere yönelik de Onaylı Randevu Sistemi'nin uygulamaya alınacağını paylaştı. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, isteğe bağlı iller arası yer değiştirme sonuçları yayımlandı. Atama işlemleri, açıklanan kontenjanlar çerçevesinde öğretmenlerin tercihleri değerlendirilerek, hizmet puanı üstünlüğü baz alınarak gerçekleşti.

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga ile bir araya geldi. Toplantıda enerjide dönüşüm, altyapı, KOBİ'lerin desteklenmesi gibi birçok konu masaya yatırıldı. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hakkında çıkan iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası gündeme gelen iddiaları yalanladı.