• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.490 %-0.96
  • ETHERIUM 2.453 %-0.3
17°
4 ay önce Güncel

Zam yağmuru devam ediyor. Iğdır'da ekmeğe zam geldi. En son 6,5 TL olan ekmek, bugünden itibaren 8 TL'den satışa sunulacak.

4 ay önce Güncel

Jandarma Genel Komutanlığına 15 memur alımı gerçekleştirilecek. İlana başvurmak isteyen adaylar, 30 Haziran 2024 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

4 ay önce Güncel

Ümraniye'de bir öğrencinin sınıfta kalması nedeniyle okul idaresiyle görüşmeye giden bir şüpheli, öğretmeni darp ettiği için tutuklandı. İbrahim Durmaz adlı şüpheli, ifadesinde yaşananları "O sinirle 1 kez yumruk attım" şeklinde açıkladı.

4 ay önce Güncel

Muğla’nın Marmaris ilçesinde saat 22.19’da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

4 ay önce Güncel

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, İYİ Parti yönetimine bir dilekçe göndererek parti binalarındaki fotoğraflarının indirilmesini talep etti. Bu talep, İYİ Parti'nin basına kapalı olarak gerçekleştirilen grup toplantısında gündeme geldi.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atamaları mülakatları konusunda adaylara destek vereceğini açıkladı. Geçtiğimiz aylarda yapılan 20 bin öğretmen ataması duyurusunun ardından, adaylar mülakat ve KPSS puanlarının %50'si alınarak tercih yapacaklar.

4 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası (FED), politika faizini beklentiler doğrultusunda değiştirmeyerek, 23 yılın en yüksek seviyesi olan %5,25-%5,50 aralığında sabit tuttu. Bu karar, piyasa beklentileriyle uyumlu olarak geldi.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'un Ümraniye ilçesindeki bir okulda öğretmene yönelik fiziki saldırıyı kınayarak, öğretmenlere yönelik şiddetin önlenmesi için kararlı adımlar atılacağını duyurdu. Bakan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatılmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

4 ay önce Güncel

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, parti tüzüğüne aykırı hareket ettiği gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kuruluna sevk edildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu kararı Genel Başkan Dursun Müsavat Dervişoğlu'nun parti tüzüğünün kendisine verdiği yetki doğrultusunda aldığını belirtti.