• DOLAR 34,09 %-0.05
  • EURO 37,99 %-0.01
  • ALTIN 2.815,54 %-0.02
  • BİST100 9.758 %1.89
  • BITCOIN 60.150 %3.65
  • ETHERIUM 2.340 %2.45
18°
3 ay önce Güncel

ÖSYM resmi internet sitesinde, 2024-KPSS Ön Lisans başvurularının başladığını duyurdu. İşte başvuru detayları..

3 ay önce Güncel

AK Parti ve CHP liderleri, vergi adaletini sağlamak için yeni bir ortak çalışma başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tarihi zirvesinde, emekli maaşı ve asgari ücretin yanı sıra vergide adalet konusu da masaya yatırıldı.

3 ay önce Güncel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Alaettin Kurt Anadolu Lisesi'nde mezuniyet töreninde bazı kız öğrenciler, kıyafet yönetmeliğine uymadıkları gerekçesiyle törene alınmadı. Olay, öğrenciler ve veliler arasında büyük tepkiye yol açarken, bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

3 ay önce Güncel

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

3 ay önce Güncel

Son bir yılda Türkiye'de ikinci el araç fiyatları %30 oranında düştü. Pandemi döneminde çip kriziyle başlayan ve döviz kuru dalgalanmalarını bahane ederek stokçuluk yapan fırsatçılar piyasa koşullarının değişmesiyle birlikte sahneden çekildi. Sabah Gazetesi'nden Betül Alakent'in haberine göre, son üç ayda 10 bin galerici kepenk kapattı.

3 ay önce Güncel

Ocak ayından itibaren yukarı yönlü bir seyir izleyen ikinci el araç fiyatları geçtiğimiz ay yavaşladı. Enflasyon verileri göz önüne alındığında, araç fiyatları ivmesini aşağıya kaydırdı. İşte merak edilen detaylar...

3 ay önce Güncel

Döviz ve petrol fiyatlarındaki dalgalı seyir, akaryakıt fiyatlarını indirim veya zam olarak etkiliyor. Motorine gece yarısından itibaren zam geldi. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı yaklaşırken, Ticaret ve Tarım Bakanlığı harekete geçti. Denetimler kapsamında gıda işyerlerine etiket ve fiyat kontrolleri sağlanıyor. Tarım Bakanlığı ekipleri, hayvan pazarlarını da yakından mercek altına aldı. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Bayram için geri sayım başladı. Tatil yapmak isteyenler ya da memleket hazırlığında olanları bütçe hesaplamalarına başladı. Peki otellerde son durum nedir? 4 kişilik bir ailenin bayram tatili maliyeti ne kadar? İşte merak edilen detaylar..

3 ay önce Güncel

Çalışan milyonları ilgilendiriyor. Pandemi sürecinde sıklıkla tercih edilen kısa çalışma ödeneğinde, yeni düzenlemeye gidiliyor. Bu yeni düzenleme kapsamında, prim ödeme şartı da değişti. İşte merak edilen detaylar...