• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.550 %-0.55
  • ETHERIUM 2.371 %-1.82
23°
2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Atay, devlete personel alımının artık Kariyer Kapısı dijital platformu üzerinden yapıldığına dikkat çekerek, “Hem öğrenci sayısı hem kapsadığı alan bakımından dünyanın en gelişmiş, en rekabetçi, en objektif staj programına sahibiz” dedi. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

Son zamanlarda büyük bir yankı uyandıran başıboş sokak köpekleri tasarısına yönelik kamuoyundan farklı öneriler geliyor. Toplumsal Etik Derneği, sokak köpeklerinin uyutulmasına ilişkin kararın bir komisyon tarafından alınmasının daha uygun olacağını belirtti.

2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin ilk 3 gününde trafik kazalarında 22 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji'den gelen son tahminlere göre; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Akdeniz'in Toroslar kesimi, Denizli, Burdur'un güneyi, Malatya'nın batısı ve Van'ın doğu noktalarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı analiz edildi.

2 ay önce Güncel

Özellikle basın alanı olmak üzere dijital alanda içerik üretimi birçok kitlenin heyecanla beklemiş olduğu Dijital Telif Yasası neredeyse tamamlandı. İşte yeni çalışmanın detayları..

2 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya Havalimanı'ndan uçan uçak ve yolcu ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden kullanan araç sayılarında yeni rekorların kırıldığını duyurdu.

2 ay önce Güncel

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Afet Yönetimi Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, şehirlerde suyu yönetme problemi olduğunun altını çizerek, tüm şehirlerde 'sünger şehir' kavramına geçilmesinin önemini vurguladı.

2 ay önce Güncel

Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda haziran ayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Türkiye ekonomisine yönelik büyüme oranlarına da paylaştı. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklamada, elektronik mühür düzenlemesine ilişkin gerekli altyapının tamamlandığını duyurdu. Bu yeni düzenleme ile tüm iş yerlerinde zamandan ve kağıttan tasarruf sağlanması amacıyla elektronik mühür sistemine geçilecek.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi tarafından videokonferans aracılığıyla düzenlenen ve 81 ilin parti teşkilatıyla bayramlaşma programında önemli açıklamalarda bulundu.