• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 %
  • BITCOIN 60.000 %-0.15
  • ETHERIUM 2.413 %-0.68
22°
2 ay önce Güncel

Adana Adliyesi'nde görev yaparken etik dışı davranışlarıyla gündeme gelen hakim Gül A., şantaj ve mesleki suistimallerle ilgili skandal bir olayın merkezinde yer aldı. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Gül A., mesleğinin saygınlığını kötüye kullanarak tehdit ve şantaj eylemleri gerçekleştirdiği gerekçesiyle görevden uzaklaştırıldı.

2 ay önce Güncel
2 ay önce Güncel
2 ay önce Güncel

Bugün piyasaların açılmasıyla birlikte altın fiyatları yükselişle başladı. İşte 20 Haziran 2024 tarihinde güncel altın kuru fiyatları ve piyasalarla ilgili önemli bilgiler haberimizde.

2 ay önce Güncel

Bu gece yarısından itibaren akaryakıta ciddi bir zam gelmesi bekleniyor. Sektör kaynaklarının verdiği bilgilere göre, benzine 1 lira 64 kuruş, motorine ise 1 lira 63 kuruş zam yapılacak. Buna ek olarak, en az yüzde 17.87 oranında bir vergi zammı daha geleceği açıklandı. Bu durumda, akaryakıt fiyatlarındaki artış son 13 gün içinde toplamda 4 lirayı aşacak.

2 ay önce Güncel

Bayram tatilinin ardından Meclis'te görüşülmesi beklenen 'İkinci Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) düzenlemesi, milyonlarca vatandaş için büyük önem taşıyor. Bu düzenleme, esnaf, ev kadınları ve çalışan anneler için çeşitli iyileştirmeler içeriyor. İşte düzenlemenin detayları...

2 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekol TV'de Armağan Çağlayan'ın programına katılarak Yılmaz Özdil'in geçmişte seçmenlere yönelik "bidon kafa" söylemini eleştirdi. Özel, seçmenleri küçümseyen bu tür ifadelerin yanlış olduğunu ve siyasetin kutuplaşma üzerine kurulmaması gerektiğini vurguladı. Özel'in bu eleştirisine karşılık, Yılmaz Özdil sosyal medya üzerinden sert bir tepki gösterdi.

2 ay önce Güncel

Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dört kişi hayatını kaybetti, iki bebek ise ağır yaralandı. Kaza, saat 03.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Mahallesi Ereğli Caddesi'nde gerçekleşti. Yusuf Yılmaz'ın (30) kontrolünü kaybederek karşı şeride geçmesi sonucu, Hüseyin Kart'ın (30) kullandığı otomobile çarptı.

2 ay önce Güncel

Gelecek hafta TBMM'ye sunulması planlanan yeni vergi paketinde, yurt dışı çıkış harcının 3 bin TL'ye yükseltilmesi ve her yıl değerleme oranında artırılması öneriliyor. Öneri, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) 24 Mayıs 2024 tarihli '2024 yılı kanun çalışmaları sunumu'nda yer aldı.

2 ay önce Güncel

2024 yılı Temmuz ayında öğretmen maaşlarına önemli zamlar yapılacak. Bu zamlar, öğretmenlerin kademe ve derecelerine göre farklılık gösteriyor. İşte zamlı öğretmen maaşları haberimizde...