• DOLAR 34,00 %0.05
  • EURO 37,59 %0.35
  • ALTIN 2.756,10 %0.42
  • BİST100 9.420 %0.00
  • BITCOIN 58.048 %3.08
  • ETHERIUM 2.362 %1.33
22°
2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim kurumlarının etkinliğini artırmak amacıyla değişikliklerine devam ediyor. Yeni düzenleme ile birlikte yönetici atama sistemi de değişiyor. MEB'in yönetici atama sistemindeki yeni düzenlemeleri ve yenilenen şartlar neler olacak?

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi için hükümete talimat verdi. Bu kapsamda, Hazine ve TOKİ'nin sahaya ineceği ve detaylı bir destek paketi sağlayacağı açıklandı.

2 ay önce Güncel

Sezonun ilk zamanlarında bahçede 2 liraya kadar inen, yetiştiricinin "Toplama maliyeti satıştan fazla" diyerek tepki gösterdiği limon 75-80 liraya kadar ulaştı. Bazı marketlerde 90 lirayı geçen etiket fiyatı görenleri şaşkına çevirdi.

2 ay önce Güncel

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçları için geri sayım başladı. 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı 2024 LGS sınavı 2 Haziran'da yapılmıştı ve sonuçların 28 Haziran Cuma günü açıklanacağı duyuruldu. Öğrenciler ve veliler, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak açıklamayı heyecanla bekliyor.

2 ay önce Güncel

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı kırsal Çavuşlu Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici olayda, Veysi B. (40), annesi ve eşi içerideyken evi ateşe verip kapıyı kilitleyerek kaçtı. Olayın ardından başlayan soruşturmada, Veysi B. İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. CNN Türk'te gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, enflasyonla ilgili umut verici mesajlar verdi.

2 ay önce Güncel

Suriye'den makam aracıyla Türkiye'ye insan geçirerek kaçakçılık yaptığı iddiasıyla emekliye sevk edilen ve Ankara'da gözaltına alınan Tuğgeneral Bilal Çokay, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde tutuklandı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli ile görüşmesinde Sinan Ateş davasına yönelik kararlılık mesajını iletti. İki lider muhalefet cephesinden gelen yorumlara da tepki gösterdi. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından, Zorunlu Karşılıklar Hakkındaki Tebliğ'de bulunan kaldıraç oranına dayalı zorunlu karşılık yükümlülüğü değişikliğini kaldırdı. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de paylaşıldı.

2 ay önce Güncel

Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yer alarak, yürürlüğe geçti. İşte detaylar..