• DOLAR 34,07 %0.04
  • EURO 37,66 %0.00
  • ALTIN 2.744,37 %0.03
  • BİST100 9.700 %-0.73
  • BITCOIN 57.746 %5.77
  • ETHERIUM 2.362 %2.69
21°
2 ay önce Güncel

Sosyal medyada paylaşılan yüksek fişler, Bodrum’un turizmini olumsuz etkiledi. Otellerin doluluk oranı %60’a düşerken, mekanlar boş kaldı. Esnaf, "Her yer pahalı algısı oluşturuluyor. 100 TL’ye lahmacun, 200 TL’ye 3 çeşit yemek var" diyerek durumu eleştirdi.

2 ay önce Güncel

Bayram tatilinde Güney, Ege ve Akdeniz bölgelerinde otellerin dolup taştığını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Otellerde 3-4 katı satış yaptık. Bayram tatilini Türk tatilciler kurtardı" dedi. Vardar, bu yıl vize randevusu almanın zorlaştığını belirterek, "10 binin üzerinde vize randevusu bekleyen müşterimiz var" diye ekledi.

2 ay önce Güncel

ABD’deki başkanlık seçimlerine dair netlik kazanmayan durumlar ile uzun zaman önce iflas eden Tokyo merkezli kripto borsası Mt. Gox’ın geri ödeme planını devreye almasına ilişkin gerilimler Bitcoin’de ters hareketleri beraberinde getirdi. Bitcoin, son 4 ayın en yüksek düşüşünü sergiledi.

2 ay önce Güncel

Ulaştırma alanında yeni düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi Meclis Genel Kurulu'ndan geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, deniz ve iç sular ile limanlarda fiyatlandırma ve kontrollerde tam yetkiye sahip olacak.

2 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), milli oyuncu Merih Demiral'a 2 maç cezası aldığı yönündeki iddiaların gerçek olmadığını duyurdu.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji ve AKOM'dan gelen uyarılar sonrası sağanak yağış yurdu esir aldı. Meteoroloji 14 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Yağışların Amasya, Bilecik, Bolu, Bursa, Çorum, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın, Yalova, Karabük, Düzce'de kuvvetli olması bekleniyor.

2 ay önce Güncel

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA), 483 erkek ve 40 kadın olmak üzere toplamda 523 öğrenci alımı yapılacak. İşte başvuru tarihi ve şartlar..

2 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Uzmanı Prof. Dr. Aziz Çelik, Temmuz 2024 maaş zammıyla ilgili memurlara kötü haber verdi. Çelik'e göre, yapılan zam memurların ortalama olarak her ay 2.022 TL eksik maaş almasına neden olacak.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni öğretmenlik meslek kanunu çerçevesinde kurulacak olan Milli Eğitim Akademisi'nin eğitim süresi hakkında detayları paylaştı.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, iller arası tayin başvurusunda bulunacak olan ve 3 yıllık çalışma süresini tamamlamayan öğretmenler için yeni bir duyuru yayımladı. İşte bu duyuru kapsamında başvuru yapabilecek olan 12 il...