• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.400 %-4.06
  • ETHERIUM 2.280 %-5.25
27°
1 ay önce Güncel

Afyonkarahisar'da saat 06.24'te 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı ardından 3.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

1 ay önce Güncel

Zam yağmuru devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Lafiella alkollü içecek grubuna zam geldiğini duyurdu. İşte yeni fiyatlar..

1 ay önce Güncel

Nisan ayında yapılan yüzde 75'lik zamla gündeme gelen Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) limitinde yeni bir ayar daha geliyor. Temmuz ayında yapılacak yüzde 40 zamla birlikte HGS minimum dolum limitinin 245 TL'ye çıkacağı iddia ediliyor. Son dönemdeki enflasyon artışı, vatandaşların cebini olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Her ürün ve hizmete yapılan zamlardan en çok etkilenen sürücüler oluyor.

1 ay önce Güncel

Ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu ve altın piyasasında beklenen hareketliliğin başladığını açıkladı. Memiş, yatırımcıların bu dönemde nasıl hareket etmeleri gerektiğine dair kritik bilgiler paylaştı. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından dolar kurunun sabitlenmesini ve bunun TL varlıklarına yönelimi artırdığını eleştirerek, büyük bir kıyameti açıkladı.

1 ay önce Güncel

NATO Sonuç Bildirgesi'nde, 2025'te Hollanda'da gerçekleşecek zirvenin ardından bir sonraki zirvenin Türkiye'de yapılacağı duyuruldu.

1 ay önce Güncel

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 13.00'a kadar yapılması planlanan uçuşların yüzde 10'unun iptal edileceği duyuruldu. İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle alınan bu karar, yolcuları etkileyebilir.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, işgücü piyasasında olumlu bir trend yaşandığını belirterek, istihdamın arttığını ve işsizlik oranının düştüğünü vurguladı. Şimşek, "İşgücü piyasasındaki olumlu seyir sürüyor" dedi.

1 ay önce Güncel

Talip Geylan, Bengü Türk TV’de yayınlanan Söz Hakkı programında önemli açıklamalarda bulundu. Geylan, Öğretmenlik Meslek Kanunu'ndan öğretmen atama sayısının yetersizliğine kadar çeşitli konuları ele aldı.

1 ay önce Güncel

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır (75), Mart ayında beynine üçüncü kez pıhtı atması sonucu geçirdiği operasyonun ardından yeniden yoğun bakıma kaldırıldı. Usta oyuncunun Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi'nde akciğerinde oluşan hafif enfeksiyon nedeniyle tedavi altında olduğu öğrenildi.