• DOLAR 34,00 %0.16
  • EURO 37,82 %-0.02
  • ALTIN 2.736,34 %-0.37
  • BİST100 9.868 %-0.69
  • BITCOIN 55.399 %-2.64
  • ETHERIUM 2.321 %-2.72
28°
1 ay önce Güncel

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni paylaşılacak veriler öncesi altın yatırımı yapacaklara önemli uyarılarda bulundu. Memiş, tarihi seviyeyi paylaşarak, o tarihi işaret etti. İşte dikkat çeken açıklamalar...

1 ay önce Güncel

İstanbul'da yüksek nem oranları gece boyunca vatandaşların rahat bir uyku uyumasına engel oldu. Özellikle Ataşehir'de nem oranı yüzde 100'e ulaştı.

1 ay önce Güncel

Düzenlenen ‘Kuyu-8’ operasyonları sayesinde gözaltına alınan, ‘Neslim Güngen’ olarak bilinen sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Neslihan Güngen ile eşi İnanç Güngen’in de yer aldığı 17 kişinin tutuklanmasına karar verildi.

1 ay önce Güncel

Bodrum'da lahmacun fiyatlarının 1000 liraya kadar çıkması ve otel ücretlerindeki artışlar nedeniyle turistler bölgeyi terk ediyor. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ise Bodrum'un pahalı olmadığını, halkın fakir olduğunu dile getirdi. Peki, her yıl Bodrum'u tercih eden alım gücü yüksek yabancı turist de mi ucuzluktan gelmiyor?

1 ay önce Güncel

Ev sahiplerinin kiraya verirken, kiracılardan taleplerine bir yenisi daha eklendi. Mülk sahipleri sabıka kaydı, maaş bordrosu, memur kefil, kredi notu raporu gibi şartları da listeye ekledi. Öyleyse bu durum normal mi? Bu aşamada kiracının yapması gerekenler nelerdir? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Kiralık daire arayan vatandaşlar, ev sahiplerinin giderek artan talepleri karşısında şaşkınlık yaşıyor. Sabıka kaydı, maaş bordrosu, memur kefil, kredi notu raporu gibi belgeler isteniyor. Bu istekler yasal mı? Kiracılar nasıl bir yol izlemeli?

1 ay önce Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çinli otomobil devi BYD'nin Türkiye'de kuracağı fabrikayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kacır, BYD'nin Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacak olan tesisinin hem üretim hem de AR-GE çalışmalarını barındıracağını belirtti.

1 ay önce Güncel

Kulislerde son konuşulan bilgilere göre, İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden 7 milletvekilinin AK Parti’ye geçeceği öne sürüldü. İYİ Partili vekillerin alacağı kararda ise eski genel başkan Meral Akşener’in görüşmelerinin etkili olduğu iddia ediliyor.

1 ay önce Güncel

İŞKUR, yurt dışında çalışmak isteyenler için yeni bir personel alım süreci başlattı.

1 ay önce Güncel

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve yeni bir anlaşma için beklemesine rağmen Beşiktaş’ın “yeni sezon planlamasında olmadığı” ifadesiyle teklif gitmeyen 33 yaşındaki yıldız oyuncu Fenerbahçe'nin kadrajına girdi.