• DOLAR 34,06 %0.10
  • EURO 37,87 %0.32
  • ALTIN 2.730,21 %0.06
  • BİST100 9.985 %-0.37
  • BITCOIN 58.197 %0.51
  • ETHERIUM 2.465 %0.37
21°
1 ay önce Güncel

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, haziran ayında geçen aya göre yüzde 2, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 13 azalma gösterdi. Fiyatlar yıl başındaki seviyelere geri döndü, ancak ilanlar çok fazla talep görmedi.

1 ay önce Güncel

Bankaların sunduğu yüksek faiz oranlarıyla, 100 bin liranın 92 günlük getirisi en düşük emekli maaşı seviyesine yaklaştı. Yatırımcılar, bankalardaki mevduatlarını değerlendirerek emekli maaşı kadar kazanç elde edebiliyorlar.

1 ay önce Güncel

Haziran ayında enflasyona göre en çok kazandıran yatırım aracı olarak öne çıkan mevduat faizleri, Temmuz ayında da yüksek seviyelerde devam ediyor. Ekonomistler, mevduat faizlerindeki güncellemeler ve önümüzdeki dönemdeki beklentiler hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

1 ay önce Güncel

İkinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarı, Haziran ayında belirgin bir düşüş yaşadı.

1 ay önce Güncel

CHP’li Mustafa Sarıgül, kaset iddiaları sonrası hem görüntülü hem de yazılı açıklama yaptı.

1 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YSK) sonuçlarının ardından vakıf üniversitelerini öğrenim ücretleri konusunda uyardı.

1 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimi beklentilerinin güçlenmesiyle birlikte ons altın ve gram altın sabah saatlerinde yeni rekorlar kırdı. Ayrıca, dolar/TL paritesi günün ilk saatlerinde kısa süreli bir sıçrama yaparak yeni rekor seviyesini belirledi.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin yaz dönemi mazeret atamalarında önemli bir değişikliğe gitti. Duyuruya göre, büyükşehirlerde uzun yıllardır uygulanan ikametgaha da yer değiştirebilme kuralı artık geçerli olmayacak.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), kadrolu öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değişikliği başvurularının tarihlerini açıkladı. Başvurular 1-7 Ağustos tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 16 Ağustos'ta yapılacak.

1 ay önce Güncel

En düşük emekli maaş zammının açıklanması sonrasında dul ve yetim aylıkları da yeniden düzenlendi. İşte yapılan değişiklikler ve yeni maaş oranları haberimizde...