• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.700 %1.8
  • ETHERIUM 3.239 %-0.49
21°
12:59 Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz Bölgesi'nin kıyı kesimi ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 15 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarı yayımladı.

12:17 Güncel

Aziz Yıldırım, uzun yıllar sonra ilk kez Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım' ile bir araya geldi.

11:30 Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye'deki doğurganlık oranlarının kritik seviyelere düştüğüne dikkat çekti. NTV yayınında açıklamalarda bulunan Göktaş, bu gidişatın devam etmesi halinde 25 yıl sonra askere gidecek genç bulunamayacağını belirtti.

11:25 Güncel

Piyasalarda hareketli günler yaşanırken yatırımcıların en çok merak ettiği konuların başında yıl sonunda doların ne kadar olacağı geliyor. Dolar kuru uzun süredir dar bant aralığında hareket ederken, yıl sonu için tahminler de netleşti. Yedi kurum, yıl sonu dolar tahminlerini açıkladı.

11:20 Güncel

Şarj edilebilir hibrit araçlara beklenen ÖTV indirimi geldi. Yeni düzenlemeyle bazı model araçların fiyatlarında 400-500 bin lira arasında indirim olması bekleniyor. Sektör temsilcileri, özellikle çevreci araçları destekleyici yeni bir ÖTV sisteminin devreye alınmasını istiyor.

10:08 Güncel

Tesla, elektrikli araçları bulunanlara şarj süresini en aza indirmek için şarj kablosunun ucuna ıslak havlu koymamaları yönünde önemli açıklama yaptı. Bu metodun risklerine yönelik bir dizi uyarılara yer verdi.

09:42 Güncel

Mevcut durumda sıfır araçlar 6 ay 6 bin kilometreden olmadan ikinci el olarak değerlendirilmiyor. Araç piyasasına yönelik yeni çalışmalar olacağı duyuruldu. Ticaret Bakanlığı'nın, firmaların veya dağıtıcıların kendi adına kestikleri faturalı araçları, '6 ay - 6 bin km' koşulunu sağlamadan ikinci el olarak satışa sunmalarına izin vereceği açıklandı. İşte merak edilen detaylar...

09:25 Güncel

Maliyetlerin artması birçok ürünün fiyatını yakından etkiliyor. Son olarak 10 liradan satışa sunulan simit için bazı fırıncılar kendi kafalarına göre zam yaparak 15 liradan fiyat biçiyor.

09:14 Güncel

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ederken bazı noktalarda hız yapılmaması, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda çağrı yapıldı.

09:00 Güncel

Emekli maaşlarına gelen artışla birlikte bankaların promosyon oranları da yenilendi. Şimdi ise gözler bankaların promosyon tutarlarına çevrildi. Öyle ki bazı bankalar emeklilere daha avantajlı oranlarda kampanyalarını tanıtıyor. Peki promosyonlar son durum nedir? Emeklilerin banka tercihi yaparken dikkat etmesi gereken noktalar nelerdir? İşte detaylar...