• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %0.07
  • ETHERIUM 2.637 %-1.32
26°
2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada, vergi düzenlemelerini içeren kanunun Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edildiğini duyurdu. Bakan Şimşek, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, bu düzenlemenin vergi adaletini ve etkinliğini artırmayı, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleyi amaçladığını belirtti.

2 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada terör propagandası yaptığı belirlenen 15 şüphelinin tutuklandığını açıkladı. Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, terör örgütü propagandası yapan ve örgütü övücü faaliyetlerde bulunan kişilerle ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarının yürüttüğü soruşturmalar hakkında bilgi verdi.

2 ay önce Güncel

Sivas’ta bir adayın epilepsi krizi geçirmesi nedeniyle YKS’nin tekrarı yapılarak 8 öğrenci için özel bir sınav düzenlendi.

2 ay önce Güncel

Astrolojiye ilgisi olanlar için evlilik ve burçların ilişkisi merak konusu olmuştur. Astroloji uzmanlarına göre, bazı burçlar evlilik hayatını sürdürmekte diğerlerine göre daha zorlanabiliyor. İşte en çok boşanan burçlar ve nedenleri haberimizde.

2 ay önce Güncel

Erkeklerin saç dökülmesinin nedenleri üzerine yapılan açıklamalarda Prof. Dr. Canan Karatay, saç dökülmesinin ardında yatan beslenme alışkanlıklarını ve eksiklikleri işaret etti. Saç dökülmesine sebep olabilecek besin ve eksikliklerle ilgili önemli uyarılarda bulunan Karatay, insülin eksikliği, D vitamini ve Omega 3 eksikliklerinin saç dökülmesine yol açabileceğini belirtti.

2 ay önce Güncel

Tokat'ın Zile ilçesinde, sosyal medyada Atatürk’e hakaret tartışması sonucu Mustafa Günel'in ateş açmasıyla Vesile Yiğit'in eşi İsak Yiğit hayatını kaybetti.

2 ay önce Güncel

Sincan ilçesinde uyuşturucu kullandığı öne sürülen Mete Atak, saat 22.00'den sonra kendisine içki satmayan tekel bayi işletmecisi Ümit Kaya'yı (37) 9 yerinden bıçaklayarak öldürdü, kardeşi Kazım Kaya'yı yaraladı.

2 ay önce Güncel

Fed'in faiz beklentisi yaratmasıyla rekor üzerine rekor kıran altın fiyatlarında, geçen haftadan itibaren tablo olumsuza döndü. Dalgalanma yaşayan fiyatlar, haftayı yine düşüşle kapattı. 28 Temmuz 2024 altın alış-satış fiyatları ile gram altın ve çeyrek altın fiyatları...

2 ay önce Güncel

İzmir'in turistik ilçesi Çeşme'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ mensuplarından biri olan doktor Kadriye Argündoğan, yakalandıktan sonra dikkat çeken bir kamuflaj değişikliği yaptı.

2 ay önce Güncel

Ülkemizin kuzeydoğusunda yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklenirken, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği öngörülüyor.