• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.38
  • ETHERIUM 2.645 %-0.94
29°
2 ay önce Güncel

Hakkari'de Kavala Şelalesi'ni görmek amacıyla araçlarıyla yola çıkan 3 öğretmen, yaşadıkları kazayla dereye uçtu.

2 ay önce Güncel

Dilan ve Engin Polat’ın kara para aklama suçlamasıyla 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat’ın tahliye talebinin reddedilme gerekçesi, kaçma şüphesi olarak açıklandı.

2 ay önce Güncel

Muratpaşa'da bir kişinin cep telefonunu çaldıkları iddiasıyla tartıştığı beş kişi, polisin müdahalesi sonucu biber gazıyla etkisiz hale getirilip kelepçelendi.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bazı büyük şirketlerin vergi ödemediği iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, vergi denetimlerinin devam ettiğini ve vergi adaletini sağlamak için yeni düzenlemelerin yürürlüğe girdiğini belirtti.

2 ay önce Güncel

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Nashville'deki bir Bitcoin Konferansı'nda, ülkesinin kripto para ve Bitcoin alanında lider olmasını hedeflediğini açıkladı. Trump, ABD'nin "gezegenin kripto başkenti" olmasını sağlamak için kararlı adımlar atacağını söyledi.

2 ay önce Güncel

Doğum yardımı 2015'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üç çocuk teşvikine paralel olarak 300 TL'ye çıkarıldı. Ancak, geçen sekiz yıl boyunca bu miktar artırılmadı ve enflasyon karşısında eridi. Memurların aldıkları yardım, asgari ücretin yüzde 2'sine kadar düştü.

2 ay önce Güncel

İstanbul merkezli operasyonla, yediemin dolandırıcılığına karışan bir çete çökertildi. Operasyonda, kamu görevlilerinin de dahil olduğu 27 kişi gözaltına alındı. Çalınan araçlar arasında Rıza Zarrab'a ait bir araç da bulunuyor.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP'li belediyelere yönelik SGK prim borçları konusundaki eleştirilerinin ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) harekete geçerek borçlarını ödemek için başvuruda bulundu. Bu gelişme üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, İBB'nin yapıcı tutumunu takdir ederek teşekkür etti.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) borcu olan belediyeleri işaret etmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı harekete geçti. Bakan Vedat Işıkhan'ın açıklamasına göre, SGK'ya olan borçlar iki aşamalı bir planla tahsil edilecek. Belediyeler, borçlarını arsa ile ödeyebilecek.

2 ay önce Güncel

Sağlıklı yaşamın temeli olan düzenli beslenme, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu enerji ve besin maddelerini sağlar. Günlük hayatta sıkça tüketilen bazı sebze ve meyveler, sağlığımıza tahmin ettiğimizden daha fazla katkı sunuyor. Elma, salatalık, muz ve havuç gibi gıdaların, bilinmeyen dört ilginç faydası ortaya çıktı.