• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.38
  • ETHERIUM 2.635 %-1.46
28°
2 ay önce Güncel

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara altın ve gümüş arasında tercih yaparken dikkat etmeleri gereken konuları açıkladı. Memiş, 2024 yılının kalan günlerinde hangi değerli metalin daha fazla yükseleceğine dair önemli ipuçları verdi.

2 ay önce Güncel

Türkiye'nin dört farklı ilinde çıkan orman yangınlarına ekiplerin havadan ve karadan müdahaleleri sürüyor.

2 ay önce Güncel

Eurofighter CEO'su Giancarlo Mezzanatto, Türkiye'nin Eurofighter uçaklarına ilgisini ve Almanya'nın bu satışı engellediğini açıklarken, belirledikleri satış hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.

2 ay önce Güncel

Şarj edilebilir hibrit araçlara yönelik Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. Bu indirim, uzun süredir beklenen bir gelişme olup, otomobil almak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

2 ay önce Güncel

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 2 kız kardeş yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı. Kayseri-Malatya kara yolunun 35. kilometresinde gerçekleşen kazada, A.K'nin kullandığı 06 DF 3723 plakalı otomobil, ana yola çıkan G.P. yönetimindeki 50 EZ 176 plakalı kamyonla çarpıştı.

2 ay önce Güncel

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çiftçilerin zor durumda kalmaması için tarlalardan düşük fiyata alınmak istenen kavun ve karpuzları değerinde satın alarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılmasını sağladı.

2 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanun tekliflerinin yanı sıra Paris Olimpiyatları'nın açılış töreni tartışmaları gündemi belirledi. AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, "İzlemeyeceğiz de, izlettirmeyeceğiz de. LGBT'yi savunmak entelektüellik değil." şeklinde karşılık verdi.

2 ay önce Güncel

Fenerbahçe, teknik direktör Mourinho'nun isteğiyle Manchester City'den Mateo Kovacic'i transfer etmek istiyor ve kadroda düşünülmeyen bazı oyuncuların gitmek istememesi krize yol açtı.

2 ay önce Güncel

Yıl sonu için dolar/TL tahminleri büyük kurumlar tarafından güncellenirken, Kur Korumalı Mevduat hesaplarında vergi avantajının kalkmasıyla ciddi bir düşüş yaşandı.

2 ay önce Güncel

Real Madrid, milli oyuncu Arda Güler’in kiralık transferine ilişkin kararını verdi. Madrid temsilcisi, genç yıldızı kiralamaya sıcak bakmıyor ve Güler’i takımın önemli parçalarından biri olarak görüyor.