• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.580 %0.12
  • ETHERIUM 2.660 %-0.3
26°
2 ay önce Güncel

Son dönemde inşaat maliyetlerindeki artış, konut fiyatlarına olan etkiyi tersine çevirdi. Mülk sahiplerinin fiyat indirimine gitmesi, pazarlık yapma şansı sundu. İşte sektördeki son gelişmeler...

2 ay önce Güncel

Yeni vergi paketi Meclis Genel Kurulu’nda onaylanarak uygulamaya alındı. Kayıt dışı ekonomiyi kontrol altına almayı amaçlayan çalışmalar yer alan pakette, 10 temel kalemde güncellenen yeni oran ve ceza miktarlarıyla bütçeye 155 milyar TL kadar destek sağlayacağı değerlendiriliyor. İşte yeni düzenlemeler...

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu paylaştı. Son verilere göre, yurdun büyük bir bölümü bunaltıcı sıcakların etkisi altına girecek. İşte hava durumu verileri...

2 ay önce Güncel

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) ağustosun ilk günlerinde düzenlenmesi planlanan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı yakından takip ediliyor.

2 ay önce Güncel

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Mavi Vatan masaldır" diyen Namık Tan'a "Yunan tezlerine destek veriyor" sözleriyle cevap verdi. Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı ise "Namık Tan, Yunan parlamentosunda görev alsın" ifadelerini kullandı. İşte dikkat çeken tepkiler..

2 ay önce Güncel

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Başkan Erdoğan'ın, "Nasıl Karabağ'a gittiysek oraya da gideriz" sözlerine tehditle karşılık verdi. Katz, Erdoğan için "Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor." dedi.

2 ay önce Güncel

Lübnan ile İsrail arasındaki yükselen gerilim, birçok havayolu şirketinin Lübnan’a olan seferlerini çift yönlü askıya almasına neden oldu. Lübnan’dan yapılan saldırılar üzerine İsrail Güvenlik Kabinesi toplandı ve Başbakan Netanyahu ile Savunma Bakanı Gallant’a, Lübnan’a yönelik yürütülecek harekatla ilgili karar yetkisi verildi.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de düzenlenen partisinin il teşkilatı toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'deki saldırılarına sert tepki gösteren Erdoğan, Karabağ ve Libya'daki askeri müdahaleleri örnek göstererek, benzer adımları İsrail'e karşı da atabileceklerini vurguladı.

2 ay önce Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tanıtımı yapılan HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, programın Türkiye'de 65 nanometre ve altı çip üretimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini belirtti.

2 ay önce Güncel

Avrupa ülkelerinde emeklilik yaşı giderek yükselirken, Türkiye'de "Emeklilikte Yaşa Takılanlar" (EYT) düzenlemesi ile erken emeklilik imkanı getirildi. Avrupa'daki emeklilik sistemlerinde, yaş, hizmet süresi ve prim gün sayısı temel kriterler olarak öne çıkıyor.