• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.820 %0.18
  • ETHERIUM 2.650 %-1.24
30°
2 ay önce Güncel

Piyasalarda yatırımcıları altın, dolar ve borsa tarafındaki hareketleri takip etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde borsa tarihi rekorunun aşağısında kalırken, gram altında ivmesini tersine çevirdi. Diğer taraftan dolar/TL birçok kez 33 seviyesinin altına tutundu. Uzman isim altın fiyatlarının seyrinin açıklarken, piyasalara yönelik tahminlerini paylaştı. İşte o açıklamalar...

2 ay önce Güncel

Güzellik endüstrisi her geçen gün yeni ürünler sunarken, Prof. Dr. Canan Karatay doğal çözümlere dikkat çekti. Karatay, cilt sağlığını korumak ve sivilce problemlerini gidermek için özellikle zeytinyağlı sabunun faydalarına vurgu yaptı. Kozmetik ürünlerin çoğu kimyasal içeriklere sahipken, Karatay'ın önerdiği bu doğal sabun cildi temizleyip yenileme konusunda öne çıkıyor.

2 ay önce Güncel

Yeni vergi paketi, Meclis Genel Kurulu'ndan geçerek yasalaştı ve birçok yeni düzenlemeyi hayata geçirdi. İşte yeni uygulamalar.

2 ay önce Güncel

Kütahya’ya bağlı olan Dumlupınar ilçesinde, bir çoban tarafından tarlada patlamamış top mermisi görüldü. Kurtuluş Savaşı'ndan kaldığı değerlendirilen top mermisinin, 102 yıllık bir tarihe dayandığı iddia ediliyor.

2 ay önce Güncel

İstanbul serbest piyasasında yeni hafta döviz kurlarındaki artışla başladı. Dolar ve Euro'nun yükselişi, piyasaların odak noktası olmaya devam ediyor.

2 ay önce Güncel

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik tehdit içerikli açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Katz'ın ifadelerini kınayan Şahin, İsrail hükümetine yönelik sert eleştirilerde bulundu.

2 ay önce Güncel

Oto piyasasında son 5 senenin en kötü çöküşünü yaşayan ikinci el galericiler, bankadan kredi çekemeyen kullanıcılar için senetli satış işlemlerini devreye aldı. Birçok nedenden dolayı yüzde 3,9 faizli banka kredisi alamayan vatandaşlar 5,30 faizli senetli satışı kabul etmek zorunda kalıyorlar.

2 ay önce Güncel

Yatırımcıların ve altın alım-satımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği altın fiyatları, yeni haftanın ilk gününde de merak konusu oldu. İç ve dış piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, altın fiyatlarına doğrudan etki ediyor. İşte 29 Temmuz 2024 Pazartesi gününün güncel altın fiyatları...

2 ay önce Güncel

Düzce'ye bağlı olan Akçakoca ilçesinde siteye yeni taşınan bir kadının, haşemayla havuza girmesi kabul edilmediği gerekçesiyle şikayet etmesi üzerine site yöneticisi ile görevlisi gözaltına alındı.

2 ay önce Güncel

Yaz aylarının vazgeçilmezi karpuz ve peynir ikilisi, birçok kişinin sofralarında yer alıyor. Ancak bu popüler ikili hakkında uzmanlardan gelen uyarılar, tüketim alışkanlıklarını gözden geçirmeyi gerektiren cinsten.