• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.580 %0.12
  • ETHERIUM 2.657 %-0.42
27°
2 ay önce Güncel

Milyonlarca öğrenci ve velinin merak ettiği nakil sonuçları açıklandı. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 22 Temmuz'da ilan edilen yerleştirme sonuçları sonrası bugün de yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçları belli oldu.

2 ay önce Güncel

Beyin kanaması sonucu 10 yıldır komada olan oyuncu Kenan Işık 76 yaşında vefat etti.

2 ay önce Güncel

2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 1. nakil sonuçları, öğrenciler ve veliler tarafından yakından takip ediliyor. LGS ilk yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, 1. nakil süreci için internet üzerinden lise boş kontenjanlarını araştıran veliler ve eğitimciler, nakil işlemlerini tamamladı. Peki, LGS 1. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu (VDK), gelir beyanı olmadığı halde lüks araçlara binen mükelleflerin izini sürmeye başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, "Vergide adalet ve etkinliği artıracağız, çok kazanandan çok vergi alacağız. Kayıt dışı ekonomiyle mücadele ederek bütçe finansmanını iyileştiriyoruz." mesajı doğrultusunda harekete geçen VDK, harcamalarına uygun vergi beyan etmeyen mükellefleri mercek altına aldı.

2 ay önce Güncel

Başıboş sokak köpeklerine yönelik çalışmaları kapsayan Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 5 maddesi TBMM Genel Kurulundan geçti. İşte yeni düzenlemeler...

2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uluslararası seviyede aranan 3 suçlunun "Kuyu-13" operasyonu ile yakalandığını sosyal medya hesabından açıkladı.

2 ay önce Güncel

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir site havuzunda, site sakini Meral Algün'ün, haşemayla havuza girmesi engellemesinin ardından, site yöneticisi ve güvenlik görevlisi gözaltına alındı.

2 ay önce Güncel

Kripto para lideri Bitcoin'in fiyatı ivmesi yukarı çevirerek, 70 bin doların kıyısına dayandı. ABD Başkan Adayı Trump, BTC’yi rezerv varlık olarak adlandırmadı fakat “Bitcoinlerinizi satmayın” açıklamasında bulundu. Bunun dışında ABD’de belediyelerin de BTC alımı yapmaya başladıkları duyuruldu.

2 ay önce Güncel

Son dönemde Türkiye'de artan uçuş gecikmeleri, yolcuların tepkisine neden oluyor. Rötar mağduru yolcular, uzun bekleyişler ve giderek gerilen sinirlerle karşı karşıya kalıyor. Bu tür durumlarda yolcuların haklarını bilmesi, yaşadıkları mağduriyetleri telafi edebilme açısından büyük önem taşıyor.

2 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, yılın ilk yarısında tüketicileri mağdur eden 40 e-ticaret firmasına toplamda 230 milyon lira idari para cezası uyguladı. Bakanlık, perakende ticarette hızla artan mesafeli satışların tüketiciler için cazip olduğunu ancak bu tür alışverişlerde karşılaşılan bazı sorunların ciddi mağduriyetlere yol açabileceğini belirtti.