• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.850 %0.53
  • ETHERIUM 2.663 %-0.71
25°
2 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki gösterdi.

2 ay önce Güncel

Türkiye’de emeklilikle ilgili düzenlemeler, özellikle EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasının yürürlüğe girmesiyle büyük bir değişim yaşadı. Ancak, EYT yasasından yararlanamayan ve 2000 sonrası sigortalı olan bireyler için erken emeklilik fırsatları mevcut. İşte bu fırsatlar hakkında detaylar...

2 ay önce Güncel

TEİAŞ, 51 ilde toplam 240 tekniker alımı yapacağını ve başvuruların 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden kabul edileceğini duyurdu.

2 ay önce Güncel

Paris 2024 Olimpiyatları'nda yarışacak sporcular, dünyaca ünlü bu spor etkinliğinin zirve noktası olan altın madalyaların sahibi olacak. Ancak bu madalyaların maddi değeri, birçok kişinin düşündüğünden farklı.

2 ay önce Güncel

ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, üniversitenin son yıllardaki başarıları, Ar-Ge çalışmaları ve yeni eğitim programları hakkında bilgi vererek, üniversite tercihi yapacak adaylara tavsiyelerde bulundu.

2 ay önce Güncel

Yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıklar hızla devam ederken, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), okullarda kapsamlı denetimler başlatma kararı aldı. Bu denetimlerin amacı, pandemi sonrası dönemde eğitim şartlarının yeniden yapılandırılması ve güncellenmesi olarak belirlendi. Eğitim müfettişleri, okullarda titiz denetimler gerçekleştirecek ve tespit edilen eksiklikleri tutanaklarla belgeleyecek.

2 ay önce Güncel

Son haftalarda rekor seviyelere ulaşan gram altın, düşüşe geçmesinin ardından yeni haftada jeopolitik gerilimlerin etkisiyle tekrar dikkatleri üzerine çekiyor. Analistler, İsrail-Lübnan sınırındaki gerilimin sıcak çatışmaya dönüşmesi durumunda, ons altının 2450 dolara kadar yükselebileceğini belirtiyor.

2 ay önce Güncel

Haftaya yükselişle başlayan döviz piyasasında dolar/TL 33,03 seviyesinden, Euro/TL ise 35,83'ten işlem görüyor. Cuma günü yatay bir seyir izleyen dolar/TL, günü önceki kapanışının hemen altında 32,94'te tamamladı.

2 ay önce Güncel

Son dönemde gelişen teknoloji ile internet üzerinden yemek siparişleri artarken, uzmanlar bu kolaylığı fırsata çevirmeye çalışan dolandırıcılara karşı uyarılarda bulunuyor. Özellikle verilmeyen bir sipariş üzerine gelen linklere tıklanmaması ve istenen kodların paylaşılmaması konusunda dikkat edilmesi gerekiyor.

2 ay önce Güncel

Kayseri'de son bir haftada düzenlenen operasyonlarda terör ve uyuşturucu suçlarına karıştığı belirlenen 28 kişi gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği 24 operasyonda, haklarında yasal işlem yapılan 36 şüpheliden 16'sı tutuklandı.