• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %0.38
  • ETHERIUM 2.667 %-0.37
23°
2 ay önce Güncel

CHP Milletvekili Namık Tan'ın Mavi Vatan hakkındaki eleştirileri, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'ın ve AK Parti'nin tepkisiyle Meclis’te tartışmalara yol açtı.

2 ay önce Güncel

Elazığ’da zabıta ekipleri, emniyet ile işbirliği yaparak dilencilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Özellikle cami önleri ve yoğun bölgelerde dilencilik yapan kişilere yönelik yapılan bu operasyonda çarpıcı sonuçlar elde edildi.

2 ay önce Güncel

ORC Araştırma'nın yerel yönetimler memnuniyet araştırmasına göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yüzde 58,1 memnuniyet oranıyla Türkiye'nin en beğenilen büyükşehir belediye başkanı oldu.

2 ay önce Güncel

Erzurum Valiliği, şehirdeki tarihi ve kültürel simgelerden Aziziye ve Mecidiye Tabyaları'nın inek bağlama görüntüleriyle gündeme gelmesinin ardından bir açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili gereken işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

2 ay önce Güncel

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, temizlik personeli M.K., sosyal medya hesabında intihar edeceğini belirten bir paylaşımda bulunarak, polis ve belediye ekiplerinin yoğun arama çalışmalarına neden oldu.

2 ay önce Güncel

Batman’da düğün sonrası yaşanan trajik bir trafik kazasında öğretmen Süleyman Oğuz ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Kazada toplamda 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

2 ay önce Güncel
2 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası artan tepkilere dair Sabah'a önemli açıklamalarda bulundu. Siyasette 'normalleşme' adımlarının bazı kesimlerde rahatsızlık yarattığını belirten Özel, "Bugün iki partide de yumuşama, normalleşme karşıtları mevcut. Gerginlikten beslenenlerin rahatsızlığı meselesi. Fakat, sokaktaki insanlar gıdasını gerilimden alanlara itibar etmiyor" dedi.

2 ay önce Güncel

Yurt dışı çıkış harcı, yüzde 233 artışla 500 TL'ye yükseldi ve vergi uzmanı Ozan Bingöl, yılbaşında bu ücretin 700-750 TL'ye çıkabileceğini belirtti.

2 ay önce Güncel

Van’da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında dikkat çekici miktarda kaçak malzeme ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 21-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 8 operasyonda çeşitli kaçak ürünler yakalandı.