• DOLAR 34,19 %0.02
  • EURO 38,11 %0.02
  • ALTIN 2.908,30 %0.43
  • BİST100 9.666 %0.00
  • BITCOIN 63.800 %-1.07
  • ETHERIUM 2.645 %0.34
12°
1 ay önce Güncel

Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), ağustos ayı itibarıyla konutlarda kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında %38 oranında zam yapıldığını duyurdu. Aynı zamanda, yıllık doğal gaz tüketimi 300 bin metreküp ve altında olan serbest tüketicilerin elektrik üretimi haricinde kullandıkları doğal gazın satış fiyatı da %33,1 arttı.

1 ay önce Güncel

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Haniye suikastı sonrası ulusa seslendi ve tüm ülkelere sert mesajlar verdi. Netanyahu, "İsrail'e dokunan herkesin kanı dökülür. Zor günler bizi bekliyor" diyerek tehditlerde bulundu.

1 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tuttu.

1 ay önce Güncel

2024 yılı ikinci geçici vergi döneminde uygulanacak yeniden değerleme oranı %22,20 olarak belirlendi. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), bu orana ilişkin Kurumlar Vergisi Sirküleri'ni yayımladı.

1 ay önce Güncel

Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da öldürülmesinin ardından konuşan en büyük oğlu Abdusselam Haniye, babasının kanının Gazze'deki çocukların kanından daha değerli olmadığını söyledi.

1 ay önce Güncel

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Genel Kurul’a hitap etmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni 15 Ağustos Perşembe günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

1 ay önce Güncel

Hava durumu raporuna göre, Türkiye genelinde sıcaklıklar yüksek, bazı bölgelerde sağanak yağışlar görülüyor ve rüzgarlar etkili olmaya devam ediyor.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin mevcut okullarının dışında başka okullarda da görev yapabilmesine ilişkin yeni düzenlemeler yaptı. Bu düzenlemelerle, öğretmenlerin ders yükünü dengelemek ve okullardaki ders açıklarını kapatmak amaçlanıyor.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tahran’da düzenlenen alçak suikast sonucu şehit düşen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin eşi ve çocukları ile bir telefon görüşmesi yaptı.

1 ay önce Güncel

Binance'in 2024 yılına ait raporu, kripto piyasasının performansını, DeFi ve Web3 oyunlarının yükselmesini, yapay zekâ ile kripto entegrasyonunu ve gelecekteki öngörülerini açıkladı