• DOLAR 34,21 %0.06
  • EURO 37,92 %-0.51
  • ALTIN 2.926,92 %1.07
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 61.850 %-2.54
  • ETHERIUM 2.495 %-3.85
10°
1 ay önce Güncel

Gerçek adı Kamile Suat Ebrem olan pek çok filmde sahne alan Yeşilçam'ın usta ismi Müjde Ar, kalp ameliyatı geçirdiği duyurdu. Damarlarının yüzde 95’nin tıkalı olduğu belirtilen Ar, acilen ameliyat masasına alındı. Usta oyuncu operasyonun ardından sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

1 ay önce Güncel

İstanbul serbest piyasasında döviz kurları yeni güne yükselişle başladı. Dolar ve Euro'daki artış dikkat çekiyor.

1 ay önce Güncel

Engelli kişiler için sunulan ayrıcalıklar içinde araç sahibi olurken ÖTV muafiyeti bulunuyor. Bu ayrıcalıkların indirimlerinde ise engel oranlarına göre değerlendirme yapılıyor.

1 ay önce Güncel

2 Ağustos 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kanun ile hakim ve savcıların maaşlarına zam yapılması kararlaştırıldı. 7524 sayılı Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede yapılan değişiklikler ile bazı hakimler bir asgari ücretten daha fazla zam alacak.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, temmuz ayı toplantısında politika faizini yüzde 50 düzeyinde sabit tutma kararı aldı. Bu kararın ardından bankalar mevduat faiz oranlarında değişiklik yaptı. İşte bankaların 100 bin TL mevduata uyguladığı faiz oranları ve getirileri.

1 ay önce Güncel

Son düzenlemeler ile kur korumalı mevduata (KKM) geçerli olan faiz alt limitinin aşağı çekilmesi sonrası yeni haftada stopaj getirildi. KKM’ye yönelimin en aza indirilmesi için yapılan değişiklikler sonrası mevduat faizleri mercek altına alındı. Peki mevduat faizlerinin karara tepkisi ne olur? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan karara göre; Amasya, Bingöl, Kastamonu, Kütahya, Manisa, Niğde, Mersin, İstanbul ve Samsun'da olan bazı bölgeler orman sınırları dışına alındı.

1 ay önce Güncel

Kripto para piyasasında hareketli anlar yaşanıyor. Orta Doğu'daki jeopolitik gerginlikler, Bitcoin fiyatını olumsuz etkiledi. Son 24 saatte yüzde 4,2 değer kaybeden Bitcoin, 64 bin doların altına düşerek yatırımcıları endişelendirdi.

1 ay önce Güncel

Meclis Genel Kurulu'nda onaylanan vergide adalet ve etkinliğe destek sağlamayı hedefleyen kanun Resmi Gazete'de paylaşıldı. Söz konusu çalışmayla en düşük emekliği aylığı 10 bin liradan, 12 bin 500 liraya çıkarıldı.

1 ay önce Güncel

Avrupa Komisyonu, zeytin ve zeytinyağı üretiminde kansere yol açan polisiklik aromatik hidrokarbonlar (PAH) konusunda yeni sınırlamalar getiren bir direktif hazırlığında. Yeni düzenleme, zeytinyağı sektöründe önemli değişiklikler doğuracak.