• DOLAR 34,18 %-0.07
  • EURO 37,86 %0.07
  • ALTIN 2.906,12 %-0.60
  • BİST100 9.133 %1.33
  • BITCOIN 61.000 %0
  • ETHERIUM 2.365 %-4.1
22°
1 ay önce Güncel

Ankara Çankaya'da bir doğalgaz patlaması meydana gelirken patlamada bir kişi öldü.

1 ay önce Güncel

Kudüs'teki yeraltı sığınağı, İran ve Hizbullah'ın olası misillemelerine karşı Başbakan Netanyahu ve üst düzey yetkililer için aktif hale getirildi.

1 ay önce Güncel

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu.

1 ay önce Güncel

Ordu'nun Aybastı ilçesinde ailesiyle yemek yemek istediği restoranda darp edilen Cumhuriyet Savcısı Mücahit Şamil Koca, hakkında yalan haber yapan gazeteci ve yayın kuruluşlarından şikayetçi olma kararı aldı. Olay sırasında Koca'nın 9 aylık çocuğu da 1,5 metreden yere düştü. Yaşanan olay nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), sosyal medyada bazı hesaplardan Türkiye'deki birçok üniversitenin fakültelerine ait sahte diploma satışı yapıldığına dair haberlerin ardından üniversitelere önemli bir uyarıda bulundu. YÖK, tüm mezun bilgilerinin Yükseköğretim Bilgi Sistemi'ne (YÖKSİS) aktarılmasının ivedilikle tamamlanmasını talep etti.

1 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nın bu yılın sonuna kadar uzatıldığını ve ilk ödemelerin 9 Ağustos'ta vatandaşların hesaplarına aktarılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bakanlık binasında düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

1 ay önce Güncel

Konut sahibi olmayı hayal eden dar ve orta gelirli vatandaşlar için yeni bir müjde geldi. Artan kredi faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmanın zorlaştığı bir dönemde, "İlk Evim Konut Kredisi Kampanyası" şartları ve kredi oranları belli oldu. Bu şartları sağlayan herkes başvurabilir.

1 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), başkasına ait POS cihazı kullananlara özel usulsüzlük cezası kesilmesini öngören düzenleme hakkında açıklık getirdi. GİB, "Mal teslimi veya hizmet ifası yapılan müşteri ile ödemeyi yapan kart sahibinin farklı kişiler olması hususu, düzenleme kapsamında cezaya tabi fiiller arasında sayılmamaktadır," bilgilendirmesini yaptı.

1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tütün mamullerinde yapılan yeni düzenlemeleri açıkladı. Bu düzenlemelerle sigara paketlerinde çeşitli değişiklikler yapılacak ve daha detaylı kodlama bilgileri yer alacak. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Avrupa'nın en büyük varlık yönetim şirketlerinden biri olan Amundi'nin Gelişen Piyasalar Sabit Gelirler Eş Başkanı Sergei Strigo, Türkiye'deki enflasyon beklentilerini ve Türk varlıklarına ilişkin yatırım stratejilerini açıkladı. Strigo, enflasyonun yıl sonuna kadar önemli ölçüde düşmesini beklediklerini belirtti.