• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.053 %-0.04
  • ETHERIUM 2.416 %-0.25
28°
1 ay önce Güncel

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor. HGS geçiş ücretine yüzde 40 zam geldi. Yeni fiyat listesi pazartesi gününden itibaren uygulamaya geçecek.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre, yurdun büyük bölümünde aşırı sıcak hava dalgası etkili olmaya devam ediyor. Kuzeydoğu kesimlerinde yerel sağanaklar görülürken, özellikle batı ve güney bölgelerinde hava sıcaklıklarının 40 dereceyi aşması bekleniyor. İşte Türkiye genelinde bölge bölge hava durumu...

1 ay önce Güncel

Kira kontratları, Türkiye'de dijital bir devrime hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasının 2024 yılı sonuna doğru başlayacağını duyurdu. Bu yeni uygulama, ev sahipleri ve kiracılar için önemli değişiklikler getiriyor. İş yerlerini de kapsayacak olan bu sistemin zorunlu hale gelmesi planlanıyor. İşte kira kontratlarının dijitalleşmesi ve merak edilen tüm detaylar.

1 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, medya şirketlerinin Ankara temsilcileriyle görüştü. Memişoğlu, "Yeni dönemde aile hekimliğini ön plana çıkaracağız. 27 bin aile hekimi 'sağlık danışmanı' olarak çalışacak. Aile sağlığı merkezlerimiz ile hastaneleri entegre edeceğiz" açıklamasını yaptı.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 23. yıl kutlama etkinliğinde dikkat çeken uyarılarda bulundu. Erdoğan “Yenilenerek, güçlenerek, tazelenerek ilerlerken, kimsenin bize ayak bağı olmasına müsaade etmeyiz” ifadelerini kullandı.

1 ay önce Güncel

Binlerce çiftçiyi ilgilendiriyor. Samanın kilosu 2 liranın altına düştü. Çiftçi kendine ayırdığı ürünü de enerji şirketlerine sattı. Tarım uzmanı Eşref Şekerli “Ucuza o kadar çok topladılar ki yılbaşında hayvanlara verecek saman kalmadı. Fiyatlar seneye iki katına çıkar. Yem tüketimi de artar” şeklinde konuştu.

1 ay önce Güncel

Emlak ve otomotiv alanında yanlış verilen ilana dev cezalar yolda. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım'dan sonra ilan sitelerine kimlik ve tapu doğrulama sisteminin uygulanacağı, yanlış ilan koyanlara ise 100 bin lira cezası kesileceğini paylaştı.

1 ay önce Güncel

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilik, benzin ve motorin fiyatlarına doğrudan yansıyor. Dün gece yarısından itibaren benzin grubuna 85 kuruş zam uygulandı. Yeni gelen zam sonrası akaryakıtta tabela değişti. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

1 ay önce Güncel

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hakkında dava açacağını söylediği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Dava açılırsa ben de gerekeni mahkemede söylerim. Nasıl kamuoyu önünde söylediysem” şeklinde konuştu. Bunun yanı sıra Özdağ Akşener’in Cumhur İttifakı’nda siyaset hayatını sürdüreceğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji'den gelen son tahminlere göre, ağustos ayında da kavurucu sıcaklar yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. Kuraklık riskinin ortaya çıktığı birçok ilde termometreler 40 dereceyi dayanacak.