• DOLAR 34,24 %-0.05
  • EURO 37,68 %0.07
  • ALTIN 2.910,00 %0.01
  • BİST100 9.032 %-0.85
  • BITCOIN 63.135 %0.64
  • ETHERIUM 2.459 %1.64
18°
1 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, gayrimenkul sektöründe tüketici mağduriyetini önlemek ve sahte ilanlarla mücadele etmek amacıyla yeni bir düzenleme getiriyor. 15 Eylül'den itibaren yürürlüğe girecek olan "doğrulanmış ilan" düzenlemesi, yalnızca emlak portalları değil, sosyal medya üzerinden yayımlanan gayrimenkul ilanlarını da kapsayacak.

1 ay önce Gündem

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, maymun çiçeği (Mpox) virüsüyle ilgili önemli uyarılarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, Antalya genelinde önemli atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Son haftalarda yapılan değişiklikler kapsamında, Antalya'da birçok il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü pozisyonunda görev değişiklikleri yaşandı.

1 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) acil durum ilan ettiği Mpox (M Çiçeği) virüsüne karşı tedbirler almaya başladı. Afrika'da hızla yayılan ve İsveç ve Pakistan gibi ülkelerde de görülen Mpox virüsü nedeniyle THY, Afrika'ya gerçekleştirdiği uçuşlarda kabin görevlilerinin maske ve eldiven takmasını zorunlu hale getirdi.

1 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BİST 100 endeksi, 12-16 Ağustos haftasında %0,86 değer kaybı yaşarken, hisse bazında önemli hareketlilikler görüldü. İşte haftanın en çok kazandıran ve kaybettiren hisseleri...

1 ay önce Güncel

Harun Tulunay, 2022 yılında Avrupa'da Mpox (maymun çiçeği) virüsüne yakalanan ilk hastalardan biri olarak deneyimlerini paylaşmasının ardından Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından Mpox'un "Farkındalık Yüzü" olarak seçilmişti. Londra'da yaşayan Türk aktivist, yaşadığı zorlu süreci ve hastalığın günümüzdeki durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Sağlık Bakanlığı, dünyayı tedirgin eden maymun çiçeği virüsüne dair kapsamlı bir rehber yayımladı. Uzmanların katkılarıyla hazırlanan bu 24 sayfalık rehberde, virüsün nasıl bulaştığı, alınması gereken önlemler, tedavi yolları ve aşılar hakkında detaylı bilgilere yer verildi.

1 ay önce Güncel

Edirne'de 17 yaşındaki bir gencin, okul bahçesinde arkadaşlarına şaka yapmak isterken kazara ateşlediği tabancayla 15 yaşındaki Duru Pakarda'yı vurarak ölümüne neden olduğu iddia edildi

1 ay önce Güncel

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, husumetli olduğu oğlu tarafından ihbar edilen Ali E.’nin evinde, 1'inci Dünya Savaşı'ndan kalma olduğu değerlendirilen patlamamış mühimmat bulundu.

1 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaşanan Can Atalay oturumu sırasında meydana gelen olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hakkında kesinleşmiş mahkumiyet kararı olmasına rağmen TİP’li Can Atalay’ı cezaevinden çıkarıp Meclis’e taşımak isteyen siyasi provokasyon mekanizması bütün tahrik ve tertibiyle ortalığı karıştırmıştır" ifadelerini kullandı.