• DOLAR 34,27 %0.07
  • EURO 37,69 %0.22
  • ALTIN 2.911,85 %0.08
  • BİST100 9.030 %-0.02
  • BITCOIN 62.450 %-0.24
  • ETHERIUM 2.430 %-1.02
25°
1 ay önce Güncel

Muş'a bağlı olan Varto dün akşam saatlerinde 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Alabalık köyü merkezli deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den önemli uyarı geldi. Görür, "Bu görece küçük depremin bardağı taşıran son damla olmasından endişe ederiz" ifadelerini kullandı.

1 ay önce Güncel

Altın piyasalarında hareketlilik sürüyor. Ons altın, tarihinin en yüksek seviyelerine yaklaşırken, gram altın da bu yükselişi yakından takip ediyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bu hafta faiz kararını açıklamaya hazırlanırken, ABD'deki Jackson Hole toplantısı ve Fed tutanakları da piyasalar için kritik önemde olacak. Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor.

1 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapım aşamasında olan Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı projesinin Çerkezköy-Kapıkule güzergahının 2025 yılının ağustos ayında tamamlanarak faaliyete geçeceğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Bazı bankalar yapılan birçok işleme ödeme çıkarabiliyorlar. Bunlardan en önemlisi kredi talep edilirken kesilen ücretler... Alınan bu masraflar vatandaşın isyan etmesine neden oluyor. Öyleyse masraflar geri iade edilir mi? Kart aidatları için farklı bir yöntem var mı? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Tüzük Kurultayı için CHP’de geri sayım devam ediyor. 3 ve daha çok dönemdir milletvekilliği ve belediye başkanı olarak yer alanlara kısıtlama getirilmesi hakkında partide denge kurulamıyor.

1 ay önce Güncel

Tercih işlemlerinin tamamlanmasının ardından üniversitelere kayıt süreci bugünden başladı. YKS puanı ile üniversiteye yerleşen ve bir programa kayıt yapma fırsatı yakalayan adaylar, kayıtlarını 19 Ağustos-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirebilecekler. İşte kayıtlar hakkında bilinmesi gerekenler...

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu paylaştı. Son verilere göre sıcaklıklar yurdun büyük bir bölümünde mevsim normallerinden fazla olacağı belirtildi. İşte illere göre hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Ödemeler, çalışma saatleri, genel tatil ücretleri, esnek çalışma ve izin günleri gibi birçok önemli kalemde değişiklikler yapılması planlanıyor. Bu durumda iş kanunu sil baştan yenilenecek. Çalışma saatleri 40 saat olacak. Yeni esnek çalışma modelleri getirilecek. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Altın fiyatları, son haftalarda rekor seviyelere ulaşarak yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu yükselişin arkasında, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz politikalarına yönelik belirsizlikler, zayıf dolar, düşen ABD tahvil faizleri ve Ortadoğu'daki jeopolitik gelişmeler yer alıyor.

1 ay önce Güncel

TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından yayımlanan yeni yaşam memnuniyeti raporuna göre, Türkiye'nin en mutlu 10 şehri belirlendi. Bu rapor, hangi şehirlerde yaşam kalitesinin daha yüksek olduğunu ve vatandaşların daha mutlu olduğunu ortaya koydu.