• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.051 %5.96
  • ETHERIUM 2.449 %3.21
21°
1 ay önce Güncel

Antalya'da, Rus ve Ukraynalılara ait üç kaçak anaokulu ve kreş, Türk okullarını kötüleyen broşürlerle reklam yaptıkları oraya çıktı

1 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için genelge yayımladı. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in imzasıyla 81 il valiliğine gönderilen genelgede, öğretmenler günü kapsamında yapılacak etkinlikler ve kutlamalar hakkında detaylar yer aldı.

1 ay önce Güncel

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), terör örgütü FETÖ'nün propaganda hesaplarından paylaşılan "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasının bulunduğu resmi evrak" iddiasını yalanladı.

1 ay önce Güncel

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, ekonomideki zorlu sürecin devam edeceğini, bankaların bu süreçte bedel ödemeye devam edeceğini söyledi

1 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi, 30 Temmuz'da başlayan tatilinin ardından yeni yasama dönemine hızla hazırlanıyor. 2024'ün son çeyreğinde başlayacak olan bu yeni dönemde, milyonları ilgilendiren önemli düzenlemelerin gündeme gelmesi bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için kılık kıyafet yönetmeliğinde değişiklik yaptı

1 ay önce Güncel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, dijital oyunların gençler üzerindeki olumsuz etkilerinin milli güvenlik sorunu haline geldiğini belirtti

1 ay önce Güncel

Akaryakıt sektöründe önemli bir yenilik devreye giriyor. Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS), 2025 itibariyle hayata geçirilecek ve akaryakıt satışlarında usulsüz fatura kullanımını engellemeyi hedefleyecek. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) kayıt dışı ekonomi ile mücadelesinin bir parçası olarak geliştirilen sistemin altyapı çalışmaları hızla devam ediyor.

1 ay önce Güncel

Yeni eğitim öğretim yılında Halk Eğitim Merkezlerinde kursiyer talep ve kayıt işlemleri için önemli değişiklikler yapıldı. MEB tarafından alınan bu karar doğrultusunda, artık kursiyerler taleplerini ve kayıt işlemlerini elektronik ortamda gerçekleştirecek.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından mazerete bağlı yer değiştirme başvurularının sonuçları bugün açıklanıyor. MEB, 21 Ağustos'ta alınan son dakika kararıyla başvuruları değerlendirmeye almış ve yer değişikliği talebinde bulunan öğretmenlere müjdeli haberi vermişti.