• DOLAR 34,25 %0.38
  • EURO 37,23 %0.43
  • ALTIN 2.978,88 %0.83
  • BİST100 8.874 %-1.43
  • BITCOIN 68.149 %1.71
  • ETHERIUM 2.622 %0.48
11°
1 ay önce Güncel

Türkiye ekonomisinin 3 yıllık hedef ve politikalarının yer aldığı Orta Vadeli Program'ın (OVP) onaylanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

1 ay önce Güncel

ÖSYM, 2024 YKS ek yerleştirme tercihlerini 6-11 Eylül tarihleri arasında alacak ve adaylar tercihlerine ÖSYM'nin web sitesinden veya mobil uygulamasından erişebilecek.

1 ay önce Güncel

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hakkında sosyal medyada dolaşan bir video ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Soylu, videonun iftiralar içerdiğini vurgulayarak, bu tür saldırılar karşısında geri adım atmayacağını ifade etti.

1 ay önce Güncel

Dr. Şeref Oğuz, 2024 enflasyon tahminlerine dayanarak, hükümetin 2025'te asgari ücret için tahminde bulundu

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşcı’nın ağabeyi, Avukat Kürşad Savaşcı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, haftalık ders saatleri ile ilgili merak edilen sorulara açıklık getirdi. TÜSİAD’ın düzenlediği “Geleceğimiz için Eğitimi Birlikte Konuşmak” etkinliğinde konuşan Tekin, yeni müfredat kapsamında haftalık ders saatlerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağını vurguladı.

1 ay önce Güncel

Kasko ve trafik sigortası fiyatlarına ilişkin son güncellemeler açıklandı. Sigorta sektöründe yapılan yeni kampanyalarla kasko ve trafik sigortasında yüzde 65’e varan indirimlerin mümkün olduğu duyuruldu. Artan maliyetler karşısında sigorta yaptırmaktan çekinen araç sahipleri için cazip fırsatlar sunulacak.

1 ay önce Güncel

İzmit Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde usulsüz MESEM kayıtları yapıldığı iddiasıyla okul müdürü Rumeysa Şen ve müdür yardımcısı Selda Karakaş, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından meslekten ihraç edildi

1 ay önce Güncel

Türkiye'de pasaport ücretleri, Avrupa ve gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında iki kat daha pahalı hale geldi. Bir emekli, maaşının %65'ini, asgari ücretli ise gelirinin yarısını pasaport ücretine ayırmak zorunda kalıyor. Pasaport harçları, defter parası dahil olmak üzere 3 yıl ve üzeri süreli pasaportlar için 8 bin 623 TL (yaklaşık 229 Euro) olarak belirlenmiş durumda.

1 ay önce Güncel

Dünyada endişe yaratan maymun çiçeği virüsüne karşı Türkiye'de önemli bir adım atıldı. Sivas'ta yürütülen laboratuvar çalışmalarıyla, propolisin bu virüs üzerindeki etkisi araştırılıyor. Alternatif tıpta yaygın olarak kullanılan propolis, doğal tedavi yöntemleri arasında öne çıkıyor.