Güncel

Sosyal Medyada Atatürk'e Hakaret Tartışması! Çıkan Kavga Kanlı Sona Erdi

Tokat'ın Zile ilçesinde, sosyal medyada Atatürk’e hakaret tartışması sonucu Mustafa Günel'in ateş açmasıyla Vesile Yiğit'in eşi İsak Yiğit hayatını kaybetti.

Abone Ol

Tokat'ın Zile ilçesinde yaşayan Mustafa Günel, sosyal medyada Atatürk’e hakaret ettiği iddia edilen Vesile Yiğit ile tartıştıktan sonra, Yiğit ve yakınları tarafından evinin önünde darbedildi. 

Olay sonrasında tüfeğini alarak dışarı çıkan Günel, ateş açtı ve saçmalar Vesile Yiğit'in eşi İsak Yiğit'e (50) isabet ederek hayatını kaybetmesine neden oldu.

İddiaya göre, Günel sosyal medyada Atatürk'e hakaret eden Vesile Yiğit'i eleştirdi ve tartışma küfürleşmeye dönüştü. Günel, Yiğit'e Zile'de oturduğunu belirterek evinin konumunu gönderdi.

Bunun üzerine Mersin'de yaşayan Vesile Yiğit, eşi İsak Yiğit, oğlu Hakan Yiğit (20), Halil İbrahim Yeşil (20) ve Caner Gündüzlü (21) ile birlikte Mustafa Günel'in evine geldi.

Günel, sosyal medyada tartıştığı kişilerin evine geldiğini fark edince aşağıya indi ve taraflar arasında tekrar tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüştü ve darbedilen Günel, evinden aldığı av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği İsak Yiğit yere düştü, diğerleri ise otomobille olay yerinden kaçtı.

Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda İsak Yiğit'in hayatını kaybettiği belirlendi. Mustafa Günel cinayet şüphesiyle gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.