Zonguldak'taki Esas 67 Burda AVM'de bir zincir giyim mağazasında çalışan Muhammet K., özel bir düzenek aracılığıyla soyunma kabinindeki müşterileri gizlice videoya aldı. Genç bir kadının bu durumu fark etmesiyle polis harekete geçti ve Muhammet K., cep telefonunda başka kadınlara ait yüzlerce benzer fotoğrafla yakalandı. Şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, Muhammet K.'nın ayakkabısına sabitlediği telefonla soyunma kabinindeki kadınları kaydetmesiyle başladı. Genç bir kadın, telefonun kabin kapısının altından görüntü aldığını fark edince, durumu ailesine anlattı. Ertesi gün, genç kadın ve ailesi ile birlikte polisle mağazaya giden ekipler, Muhammet K.'yı suçüstü yakaladı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, mağazayı bir gün boyunca kapatarak detaylı bir arama yaptı ve şüphelinin cep telefonuna el koydu. Telefonun incelenmesinde, birçok kadının soyunma kabininde çekilmiş fotoğrafları bulundu. 

Silopi'de Kömür Madeninin Servis Aracına Saldırı: 1 Ölü, 8 Yaralı Silopi'de Kömür Madeninin Servis Aracına Saldırı: 1 Ölü, 8 Yaralı

Olay sonrası şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı ve mağaza zinciri tarafından işten çıkarıldı.