KAMUDANHABER.COM - ÖZEL HABER

Kamudanhaber.com - Sözleşmeli Öğretmen Alımlarında Atamaya Esas Puan Önceliği Sözlü Puanda Olacak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 15 Bin Sözleşmeli Öğretmen alımı kılavuzuna göre Sözlü Sınacda Alınan Puanlar atamaya esas puan olarak belirlenecek.

Yayımlanan Kılavuzun Atama başlıklı bölümünde atamaya esas puanlar için sözlü sınavda alınacak olan puan öncelikli olacak. Sözlü sınavda başarılı olan öğretmen adayları tercihde bulunacaklar.Tercihlere göre atama puanı önceliğinde Mülakat puanına bakılacak. ÖABT Sınavından alınan puana ise ancak adayların Mülakat puanı eşitliğinde bakılacak.

İŞTE İLGİLİ MADDE:
10. Atamalar
10.1. Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları, tercihleri de dikkate alınarak sözlü sınav puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.
10.2. Adayların puanlarının eşitliği halinde KPSS puan üstünlüğü dikkate alınacak, eşitliğin devamı halinde atanacak aday bilgisayar kurası ile belirlenecektir.


KAMUDANHABER.COM

Bu yazının tüm hakları kamudanhaber.com'a aittir. "www.kamudanhaber.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©